O masakra, przebiłaś wszystkie historie jakie słyszałam o chrzcinachWitam wszystkie nowe Mamusie.
Moja mama to ewenement.
Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
Kto przebije moją "kochającą babcię?".
reklama
To mnie pocieszyłaś, nie rozstaje sie z obrączka, wolałabym żeby tak zostałoW pierwszej ciazy zdjelam dopiero w dniu porodu ;-)
agrafka07
Fanka BB :)
Poda mi ktos link do leginsow ciazowych? Kupowała któraś z was?
Z tych co ja mam upatrzone:
Za 16zł:
Link do: Legginsy CIĄŻOWE DŁUGIE getry z panelem leginsy S
I trochę ładniejsze za 38zl:
Link do: Legginsy ciążowe Leginsy Spodnie Getry BENSINI S
Kochana, dużo zdrówka dla syna, trzymamy kciuki żeby szybko wracal do zdrówka!U mnie dzis dzien masakra syn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy
O jej, dużo zdrówka dla synka! Trzymajcie sie!U mnie dzis dzien masakra syn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy
Ja sobie chce zamówić te, z tej stronki co wczoraj wpisałam, tylko że to dresy baggy są, ale Legginsy też mająZ tych co ja mam upatrzone:
Za 16zł:
Link do: Spodnie dresowe Tonya
aga6
Fanka BB :)
To mnie pocieszyłaś, nie rozstaje sie z obrączka, wolałabym żeby tak zostało
Po porodzie z miesiac mialam problem bo puchlam i tylko wtedy nie nosilam.;-)
Ale jeszcze ci nie doszły nie sa sprawdzone?Z tych co ja mam upatrzone:
Za 16zł:
reklama
Właśnie mi chodzi,aby nie przeswitywaly, ok czyli ja tez jak nosze M powinnam L i od razu wezmę Xl na zas, ale kupie po kolejnym badaniu.Ale ładne, może sobie jeszcze domówię. Ja kupiłam z tej strony: Link do: Legginsy ciążowe PREMIUM - 100% kryjące
Link do: ZIMOWE legginsy ciążowe OCIEPLANE - GRAFITOWE
Są z dobrej jakości materiału, kryją w 100%, na końcu panelu maja gumkę dzięki czemu panel nie ściąga sie i nie roluje na brzuchu, te zimowe są cieplutkie, tylko rozmiarowke trzeba dobrze sprawdzić - ja zwykle biorę M, wzięłam L i jest akurat, no na brzuchu jest zapas, wiec mam nadzieje, ze nogi mi mocno nie spuchną
Podziel się: