reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Witam wszystkie nowe Mamusie. :)

Moja mama to ewenement. :D

Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika). :D
Kto przebije moją "kochającą babcię?". :p
O masakra, przebiłaś wszystkie historie jakie słyszałam o chrzcinach ;)

reklama
U mnie dzis dzien masakra :( syn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy :( :( :(
Kochana, dużo zdrówka dla syna, trzymamy kciuki żeby szybko wracal do zdrówka!

U mnie dzis dzien masakra :( syn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy :( :( :(
O jej, dużo zdrówka dla synka! Trzymajcie sie!

reklama
Ale ładne, może sobie jeszcze domówię. Ja kupiłam z tej strony: Link do: Legginsy ciążowe PREMIUM - 100% kryjące
Link do: ZIMOWE legginsy ciążowe OCIEPLANE - GRAFITOWE
Są z dobrej jakości materiału, kryją w 100%, na końcu panelu maja gumkę dzięki czemu panel nie ściąga sie i nie roluje na brzuchu, te zimowe są cieplutkie, tylko rozmiarowke trzeba dobrze sprawdzić - ja zwykle biorę M, wzięłam L i jest akurat, no na brzuchu jest zapas, wiec mam nadzieje, ze nogi mi mocno nie spuchną ;)
Właśnie mi chodzi,aby nie przeswitywaly, ok czyli ja tez jak nosze M powinnam L i od razu wezmę Xl na zas, ale kupie po kolejnym badaniu.

Do góry