reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@monia_l rety zdrówka dla syna !!!

Rety ja w legginsach czuję się jak z gołym tyłkiem he he, jedne mam ciążowe i ciekawe czy je ubiorę [emoji16] chociaż jakieś tuniki jesienne mam to może hehe.

Ciężki dzień dzisiaj,jedziemy teraz do genetyka,a po południu dwie imprezy rodzinne.

Miłego dnia, u nas pochmurnie i pada.

U mnie dzis dzien masakra :( syn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy :( :( :(
Dużo zdrówka dla synka, oby jak najszybciej była poprawa i dużo sił dla ciebie. 3maj sie

@monia_l wiadomo może coś więcej? Jak się syn czuje? Wspolczuje bardzo!!! I oby szybko wrócił do zdrowia.

Fajne te linki Ale jakoś nie mogę się do legginsow przekonać... wolę spodnie rurki.... niestety z poprzedniej ciazy mam same spodnie na kant i już średni mi się podobają... A powoli przestaje się mieścić... No ni po prenatalnych się rozejrzeć....

Ja w poprzedniej ciazy obrączkę zgubiłam. Puchlam i zdjęła i nie pamiętam gdzie... podejrzewam że było to jakoś w bardzo ciężkim momencie ciazy I byłam na tyle zajęta innymi sprawami że nie zwróciłam uwagi gdzie odkładam...
W tej ciazy w ogóle nie noszę pierścionkow.

Miłego dnia tak w ogóle.

U mnie dzis dzien masakra :( syn trafił do szpitala. Rano z nim byłam u lekarza to stwierdził ze nic mu nie ma ze tylko wydzielina z kaszlu mu zalega. Wiec zawiozlam go do szkoły a ze szkoły przyszedł to ledwo oddychal . Wiec od razu do lekarza ten go przebadal i skierowanie na szpital. Najgorsze jest to ze mimo wziewow, kroplowek i podlaczonego tlenu nic nie ma poprawy :( :( :(

Zdrówka dla synka!!

Ja tez nie uwazam nic zlego w tym,ze w domu ktoś sobie wypije piwko, lepiej pokazac,ze w domu nic pod sklepem. Jak bylam na wakacjach z mezem sama nie raz sobie wypilam wieczorem kiedy syn spal,ale były dwie osoby trzezwe mama i moja siostra wiec nie uwazam,ze zrobilam coś zlego. Obojga rodzicow tez moze sie bawić, jesli maja ze soba kogos kto jest trzezwy , bo to różnie bywa. I nie mowie tu o napiciu sie ,bo u mnie picie to dwa drinki,ale jednak alkohol

Ja nie mówię o normalnym dniu, bo piwko wieczorem oboje lubimy wypić:) Chodzi mi tylko o imprezy dziecięce, typu właśnie chrzest, komunia czy urodziny, albo święta. Mi też zapowiadali że sami sobie alko przyniosą to im powiedziałam że w takim razie mogą wcale nie przychodzić i jest jedna bliska osoba, która do tej pory na żadnych urodzinach córki nie była. Mi to nie robi, sama wybrała co jest dla niej najważniejsze...

Ale się przeziębiłam :( Kupiłam sobie syrop pre.nalen i taki sam spray do nosa i cisne do pracy... Nie wiem jak dam radę, coś czuję L4 w przyszlym tygodniu...

Witam się z wami w 2 trymestrze :) Ale jakoś tego przepływu energii i lepszego samopoczucia nie czuje :( w ogóle jakiś gorzej mi ostatnio... mam nadzieję że wszytko jest ok.
Screenshot_20180908-084626_Preglife.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180908-084626_Preglife.jpg
    Screenshot_20180908-084626_Preglife.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 350
Witam się z wami w 2 trymestrze :) Ale jakoś tego przepływu energii i lepszego samopoczucia nie czuje :( w ogóle jakiś gorzej mi ostatnio... mam nadzieję że wszytko jest ok. Zobacz załącznik 895878
Mi w tym tygodniu przeszły mdłości i myślałam że to koniec już ale wczoraj po południu i dzisiaj czuje się okropnie, rano ledwo zwlekłam się z łóżka.... Chyba z tym samopoczuciem będzie różnie:/

reklama
Do góry