Patrzcie dziewczyny całkiem fajne ubrania ciążowe w rozsądnych cenach, mi szczególnie podobają się spodnie baggy z obniżonym krokiem
Link do: Modna odzież i ubrania ciążowe - MoroMu
Link do: Modna odzież i ubrania ciążowe - MoroMu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OK. Doceniam... Bo ja z wierzących, ale chociaż drobiazg na pamiątkę .... Współczuję ... Bo też nie jest ta sytuacja dla Ciebie łatwa. Ja mam super relacje z Mamą, stąd zawsze mi smutno, jak ktoś ma pod górkę...No właśnie nie. Wykupiła mszę w naszej intencji.
Jak u Was z pierscionkami? Posciagalyscie już? Ja niestety musiałam za bardzo palce mi puchna.. dziwnie się czuje bo nigdy ich nie ściągam bo to pamiątka po babci
Faktycznie niełatwa sytuacjaWitam wszystkie nowe Mamusie.
Moja mama to ewenement.
Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
Kto przebije moją "kochającą babcię?".
Mnie nic nie ciśnie jeszcze, w pierwszej ciąży gdzieś chyba w 7 miesiącu zdjęłam, a może jeszcze później ?Jak u Was z pierscionkami? Posciagalyscie już? Ja niestety musiałam za bardzo palce mi puchna.. dziwnie się czuje bo nigdy ich nie ściągam bo to pamiątka po babci
Witam wszystkie nowe Mamusie.
Moja mama to ewenement.
Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
Kto przebije moją "kochającą babcię?".
Mam takie samo zdanie, nie trawie alkoholu przy rodzinnym świątecznym stole a szczególnie już na dziecięcych urodzinach, chrzcie czy komunii.Wiem co chciałam napisać. Jestem zdecydowaną przeciwniczką alkoholu na dziecięcych imprezach... Zresztą na święta również, chyba że po kieliszku winka czy nalewki na trawienie. Ale jak widzę wódkę na stole to mam ochotę wyjść... Zresztą w ogóle nie lubię picia przy dzieciach i uważam że żadne dziecko nie powinno swoich rodziców oglądać w takim stanie. Chyba zbyt często sama byłam tego świadkiem i nie są to wspomnienia do których lubię wracać ..
Mnie nic nie ciśnie jeszcze, w pierwszej ciąży gdzieś chyba w 7 miesiącu zdjęłam, a może jeszcze później ?
@Papillonek1980 no myślę, że to ciężko przebić
Wiem co chciałam napisać. Jestem zdecydowaną przeciwniczką alkoholu na dziecięcych imprezach... Zresztą na święta również, chyba że po kieliszku winka czy nalewki na trawienie. Ale jak widzę wódkę na stole to mam ochotę wyjść... Zresztą w ogóle nie lubię picia przy dzieciach i uważam że żadne dziecko nie powinno swoich rodziców oglądać w takim stanie. Chyba zbyt często sama byłam tego świadkiem i nie są to wspomnienia do których lubię wracać ..