Papillonek1980
Fanka BB :)
Nie no, wiadomo, że jak ktoś się znęca, to reaguję. Czy to sąsiad bije dziecko, czy pan w parku kopie psa. Nie można być obojętnym. Tego samego uczę dzieci. Zgarniamy z ulicy bezdomniaki, wozimy karmę, koce, smycze do schroniska. Dla mnie to ważne, no i myślę, że dzieci najlepiej uczą się naśladując. Trzeba żyć w zgodzie z własnym sumieniem - być dobrym człowiekiem.Generalnie świata nie. I masz ogólnie rację. Niczym bym się nie różniła od takiego bydlaka mszczac się. A taka nie chce być. I tez staram sie nie angazowac emocjonalnie w rzeczy na ktore nie mam wplywu.
Ale ja jak widzę że mogę coś zrobić to reaguje. Na teścia krzyczą jak bije zwierzęta, na dzieciaki znecajace się też. Jak mogę coś zrobić to robię żeby przeciwdziałać.
I uważam że jak się da to takich ludzi trzeba karać.
Dopisane.W takim razie ja się dołączam z moja na 70% dziewczynka mała waży 100 gram i ma prawie 9cm, serduszko bardzo ładnie bije w ogóle moja mała jest cudowna
Jeśli któraś z dziewczyn mogłaby dopisać mi do tabelki , że będzie dziewczynka i imię Zuzanna to będę bardzo wdzięczna