reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja dziś mdłości prawie cały dzień eh.. Zmęczona byłam ale kuzynka i ciocia wzieły młodąna dwór i to było wybawienie. Ostatnio chodze ciągle wkurzona. Ja nie wiem czy mąż nie weźmoe ze mną rozwodu :( [emoji12]
Ja z kolei zrobiłam się wyjątkowo spokojna i pogodna :) Ostatnio byłam nieprzyjemna, wredna, złośliwa i nerwowa. :( Za to w ciąży kwitnę. Dobrze mi, wszystko mnie cieszy, jestem życzliwa i widzę same dobre strony. Aż szok. To na pewno ja? :D

reklama
Ja z kolei zrobiłam się wyjątkowo spokojna i pogodna :) Ostatnio byłam nieprzyjemna, wredna, złośliwa i nerwowa. :( Za to w ciąży kwitnę. Dobrze mi, wszystko mnie cieszy, jestem życzliwa i widzę same dobre strony. Aż szok. To na pewno ja? :D
A no to na prawde szok że tak w ciąży ci sie zmieniło bo to przeważnie na odwrót [emoji12] oj ja chce być pogodna i spokojna daj trochę spokoju!:)

Oj jak ja bym chciała żeby mi się tak na plus zmieniło w ciazy.... póki co wszystko mnie wkurza i strasznie placzliwa jestem... Ale może to prze to że tak zle się czuje od ponad miesiąca i psychicznie mnie to wykańcza...

Ja mam ochotę zrobić krzywdę takim ludziom znaczącym się nad zwierzętami. Nam też kiedyś psa pogryzl inny. O mało nie zdechł nasza. Bo ugryzl ja amstaff. Raz. I nic nie było widać. A ropień się zrobił i już z gorączką do lekarza pojechaliśmy. Prawie tysiąc poszło a właścicielka nic.... prosiła tylko mojego męża żeby nie zgłaszał bo jej psa uspia bo to już 3 raz. Ale kasy też nie zwróciła....

Mój teść niestety źle traktuje psy.... takie typowo wiejskie podejście... pies na łańcuch i zbić jak się nie słucha.... ile z ja już się nakrzyczalam na niego... Ale nie dociera...

@monia_55 przykro mi. :(
Zabijając psychola czym się od niego różnimy? On zabije zwierzę, Ty (jednak) człowieka.
Ja się nie angażuje emocjonalnie. Blokuje fb z okrucieństwem. Świata nie zmienię, czasu nie cofnę. Nie mam wpływu na psychopatów, a potem się dręczę wyobrażajac jak psiak/kociak cierpiał.

Ja mam podobnie o wiele milsza się zrobiłam czuję ,że więcej miłości we mnie , ale czuję wewnętrzny spokój jak w końcu wyszło z dzidziolem i też odpoczywam od pracy jednak to wszystko stres tak na mnie działał . Byłam cały czas wściekła i chciała być ciągle sama jak narzeczony wracał z pracy to się wściekałam bo mogło by go nie być taki okres ciężki miałam , jak zobaczyłam dwie kreski to wszystko ze mnie spłynęło , bo wiedziałam , że już będzie dobrze

Zabijając psychola czym się od niego różnimy? On zabije zwierzę, Ty (jednak) człowieka.
Ja się nie angażuje emocjonalnie. Blokuje fb z okrucieństwem. Świata nie zmienię, czasu nie cofnę. Nie mam wpływu na psychopatów, a potem się dręczę wyobrażajac jak psiak/kociak cierpiał.

Dokładnie , świata nie zmienimy tylko siebie zadręczamy .

Generalnie świata nie. I masz ogólnie rację. Niczym bym się nie różniła od takiego bydlaka mszczac się. A taka nie chce być. I tez staram sie nie angazowac emocjonalnie w rzeczy na ktore nie mam wplywu.
Ale ja jak widzę że mogę coś zrobić to reaguje. Na teścia krzyczą jak bije zwierzęta, na dzieciaki znecajace się też. Jak mogę coś zrobić to robię żeby przeciwdziałać.
I uważam że jak się da to takich ludzi trzeba karać.

reklama
Zmieniłam imię córeczki w tabelce i wiecie co? Mamy 8 chłopców na 4 dziewczynki. :)
W takim razie ja się dołączam z moja na 70% dziewczynka :D mała waży 100 gram i ma prawie 9cm, serduszko bardzo ładnie bije w ogóle moja mała jest cudowna :D

Jeśli któraś z dziewczyn mogłaby dopisać mi do tabelki , że będzie dziewczynka i imię Zuzanna to będę bardzo wdzięczna :blink:

Do góry