reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja jeszcze nie mam problemu ze snem.Jak usne wieczorem to budze sie rano.Dziewczyny czy Wy też macie taki problem że snem ostatnio? Jutro kończę 14 tc więc zaczynam drugi trymestr, a zaczęło mnie tak jakby mdlic nocami .. i tylko się kręcę z boku na bok I się mecze
U mnie dzis wg daty usg mam 14t0d a wg @13t3d .
Dzis zapowiada sie ciekawy dzień w kosciele bylismy wczoraj bo dzis syn gra mecz wiec jadę nim mu kibicowac a na popołudnie juz wykupilam na gruponie dla dzieci wejściówki do parku trampolin. Beda mieli niespodziankę na zakonczenie wakacji
Miłej niedzieli życzę wszystkim [emoji295]
aga6
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy też macie taki problem że snem ostatnio? Jutro kończę 14 tc więc zaczynam drugi trymestr, a zaczęło mnie tak jakby mdlic nocami .. i tylko się kręcę z boku na bok I się mecze
Ja to dalej moglabym spac i spac..
Kasia323
Fanka BB :)
Mam tak samo średnio 3-4 razy wstaję w nocy do toaletyJa sie w nocy budze, bo mój pęcherz nie daje mi spać. A później ciężko mi zasnąć.
reklama
Mnie nie mdli, ale się budzę i nie mogę spać i się kręce przez 2-3 godziny. I tak od kilku tygodni. Przez jakiś tydzień było lepiej, a od kilku dni znowu to samo. Dzisiaj znowu nie spałam od ok. 3 do 5.Dziewczyny czy Wy też macie taki problem że snem ostatnio? Jutro kończę 14 tc więc zaczynam drugi trymestr, a zaczęło mnie tak jakby mdlic nocami .. i tylko się kręcę z boku na bok I się mecze
Podziel się: