Dokładnie ,ze nie mozna odmawianiac to tez przesad [emoji6]A z drugiej strony gdzie jest napisane, że nie wolno odmawiać....[emoji6]
Miałam sytuację, że odmówiłam bo było to w okropnym momencie mojego życia i to osoby,które nas strasznie potraktowały. Nie czuję się z tego powodu gorsza [emoji6]
reklama
Kochana nie kupuj za dużo ja za wiele z synem zakupiłam polowe nie ubralDziś uświadomiłam sobie że ta wyprawka to wyniesie mnie kupę kasy ! W najzwyklejszym Pepco 1 body to 9 zł... a ja nie mam nic, ani ubranek, ani łóżeczka, ani wózka, kosmetyków nie mam NIC !!! Czemu ja durna wywalilam te ciuszki z piwnicy.... stały tyle czasu i nie przeszkadzały .... jestem załamana
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Na olx szukalam szukalam i wyczaiłam za 60zl a tak ogladam to te z.wyswietlaczem to powyzej 100 sprzedawajaW internecie zamawiałaś? Ile kosztował?
Kasia323
Fanka BB :)
Oj a kto mówi od razu " gorsza" ... nie odmawia się nie z racji przesądów a raczej tego że ja bym nie umiała odmówić bycia chrzestna... ale od razu mówię że to tylko MOJE zdanie zanim zacznie się dyskusja jak przy spożywaniu alkoholuA z drugiej strony gdzie jest napisane, że nie wolno odmawiać....[emoji6]
Miałam sytuację, że odmówiłam bo było to w okropnym momencie mojego życia i to osoby,które nas strasznie potraktowały. Nie czuję się z tego powodu gorsza [emoji6]
Kasia323
Wiem... ale nie mam nic !! A tyle miałam ...kurcze a jeszcze dwójka w domu rosnących w tempie ekspresowymKochana nie kupuj za dużo ja za wiele z synem zakupiłam polowe nie ubral
Bo zaczęło się, że te przesądy to z palca wyssane,a to właśnie zabrzmiało jak kolejny przesąd [emoji6][emoji6] że nie odmawia się bycia chrzestną. Oczywiście,że każdy ma swoje zdanie i sumienie i to jest najważniejsze [emoji4]Oj a kto mówi od razu " gorsza" ... nie odmawia się nie z racji przesądów a raczej tego że ja bym nie umiała odmówić bycia chrzestna... ale od razu mówię że to tylko MOJE zdanie zanim zacznie się dyskusja jak przy spożywaniu alkoholu
Ja tez nic nie mam wszystko wydalam syn ma juz 7 latWiem... ale nie mam nic !! A tyle miałam ...kurcze a jeszcze dwójka w domu rosnących w tempie ekspresowym
Takich małych ciuszkow i często jeszcze z mwtkami duzo jest w ciuchach. Ostatnio jak było za pół ceny to kupiłam siostrze kilka po 3-4 zlDziś uświadomiłam sobie że ta wyprawka to wyniesie mnie kupę kasy ! W najzwyklejszym Pepco 1 body to 9 zł... a ja nie mam nic, ani ubranek, ani łóżeczka, ani wózka, kosmetyków nie mam NIC !!! Czemu ja durna wywalilam te ciuszki z piwnicy.... stały tyle czasu i nie przeszkadzały .... jestem załamana
reklama
Beata86
Ja te badania miałam wykonane w 7 tygodniu.Dzewczyny a w ktorym tygodniu mialyscie badany cukier?
Ja na 15 tydzien umowiona jestem do lekarza, mam zlecone badania ale nie ma tam cukru - jedynie takie w kierunku tokspoplazmozy,VDRL, HIV i HCV I oczywiscie morfologia..
Podziel się: