Dokładnie ,ze nie mozna odmawianiac to tez przesad [emoji6]A z drugiej strony gdzie jest napisane, że nie wolno odmawiać....[emoji6]
Miałam sytuację, że odmówiłam bo było to w okropnym momencie mojego życia i to osoby,które nas strasznie potraktowały. Nie czuję się z tego powodu gorsza [emoji6]
reklama
Kochana nie kupuj za dużo ja za wiele z synem zakupiłam polowe nie ubralDziś uświadomiłam sobie że ta wyprawka to wyniesie mnie kupę kasy ! W najzwyklejszym Pepco 1 body to 9 zł... a ja nie mam nic, ani ubranek, ani łóżeczka, ani wózka, kosmetyków nie mam NIC !!! Czemu ja durna wywalilam te ciuszki z piwnicy.... stały tyle czasu i nie przeszkadzały .... jestem załamana![]()
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Na olx szukalam szukalam i wyczaiłam za 60zl a tak ogladam to te z.wyswietlaczem to powyzej 100 sprzedawajaW internecie zamawiałaś? Ile kosztował?
Kasia323
Fanka BB :)
Oj a kto mówi od razu " gorsza" ... nie odmawia się nie z racji przesądów a raczej tego że ja bym nie umiała odmówić bycia chrzestna... ale od razu mówię że to tylko MOJE zdanie zanim zacznie się dyskusja jak przy spożywaniu alkoholuA z drugiej strony gdzie jest napisane, że nie wolno odmawiać....[emoji6]
Miałam sytuację, że odmówiłam bo było to w okropnym momencie mojego życia i to osoby,które nas strasznie potraktowały. Nie czuję się z tego powodu gorsza [emoji6]
![oczko ;-) ;) ;-) ;)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/wink2.gif)
Kasia323
Wiem... ale nie mam nic !! A tyle miałam ...kurcze a jeszcze dwójka w domu rosnących w tempie ekspresowymKochana nie kupuj za dużo ja za wiele z synem zakupiłam polowe nie ubral
![Oo2 :oo2: :oo2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/oo9ei.gif)
Bo zaczęło się, że te przesądy to z palca wyssane,a to właśnie zabrzmiało jak kolejny przesąd [emoji6][emoji6] że nie odmawia się bycia chrzestną. Oczywiście,że każdy ma swoje zdanie i sumienie i to jest najważniejsze [emoji4]Oj a kto mówi od razu " gorsza" ... nie odmawia się nie z racji przesądów a raczej tego że ja bym nie umiała odmówić bycia chrzestna... ale od razu mówię że to tylko MOJE zdanie zanim zacznie się dyskusja jak przy spożywaniu alkoholu![]()
Ja tez nic nie mam wszystko wydalam syn ma juz 7 latWiem... ale nie mam nic !! A tyle miałam ...kurcze a jeszcze dwójka w domu rosnących w tempie ekspresowym![]()
Takich małych ciuszkow i często jeszcze z mwtkami duzo jest w ciuchach. Ostatnio jak było za pół ceny to kupiłam siostrze kilka po 3-4 zlDziś uświadomiłam sobie że ta wyprawka to wyniesie mnie kupę kasy ! W najzwyklejszym Pepco 1 body to 9 zł... a ja nie mam nic, ani ubranek, ani łóżeczka, ani wózka, kosmetyków nie mam NIC !!! Czemu ja durna wywalilam te ciuszki z piwnicy.... stały tyle czasu i nie przeszkadzały .... jestem załamana![]()
reklama
Beata86
Ja te badania miałam wykonane w 7 tygodniu.Dzewczyny a w ktorym tygodniu mialyscie badany cukier?
Ja na 15 tydzien umowiona jestem do lekarza, mam zlecone badania ale nie ma tam cukru - jedynie takie w kierunku tokspoplazmozy,VDRL, HIV i HCV I oczywiscie morfologia..
Podziel się: