I jak na złość popsuje się po 6 latachJa teraz brałam dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat.
reklama
Bo teraz to takie robia że chwilę po gwarancji się psują. Ja się jeszcze załapałam na fazę gdy w miarę dobre były. Pralka zelazko już po 13 lat a lodówka prawie 9 i póki co całkiem ok. Piekarnik 1,5 roku i tylko czekam kiedy poleci....ahhh miesiac temu zepsuła mi sie zmywarka (pół roku po gwarancji) a teraz piore pranie i pralka cos za bardzo hałasuje tez z nia coś nie tak a tez moze 3 lata tylllo ma buuuuuuuuuuuu
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja z mojej jestem zadowolona bo na 8 kg ją mam i szkoda by mi jej a ona taki hałas wydaje jak by cos tam metalowego pod bębnem sie odbijało. Mąż zaraz ją beędzie rozkręcał i sprawdzał może da się jeszcze uratowacMi pralka też halasuje też z 3 lata ja mam ale w sumie to się cieszę bo kupi się większą tylko niech jeszcze pochodzi xd
no kiedyś te sprzęty mocniejsze robili a teraz wszystko na chwilę ....Bo teraz to takie robia że chwilę po gwarancji się psują. Ja się jeszcze załapałam na fazę gdy w miarę dobre były. Pralka zelazko już po 13 lat a lodówka prawie 9 i póki co całkiem ok. Piekarnik 1,5 roku i tylko czekam kiedy poleci....
Papillonek1980
Fanka BB :)
Być może, ale jak po 3, to dostanę nową.I jak na złość popsuje się po 6 latach
paulina.blachut
Fanka BB :)
Dziewczynki trzymajcie kciuki bo ja dziś jestem jak się okazało umówiona do ginekologa o czym zapomniałam [emoji23]
Jaki brzusio [emoji7] u Ciebie to taka piłeczka tylko, a u mnie po całości się rozlał [emoji16] w ogóle nie chciałam głośno mówić jednak coś czuję,że będzie dziewuszka u nas...okaże się [emoji6]U mnie brzusio taki, a jestem w pierwszej ciąży zaczęłam 14 tc ale u mnie genetyka domyślam się że mój brzusio będzie bardzo duży pod koniec szczególnie
Zobacz załącznik 892256
Nasza lodówka ma 21 lat, od początku roku stoi w garażu i służy latem [emoji16] a pralka hmmm...z 16 jak nie więcej i nadal działa [emoji6]
Udana jesteś [emoji23][emoji6]Dziewczynki trzymajcie kciuki bo ja dziś jestem jak się okazało umówiona do ginekologa o czym zapomniałam [emoji23]
Hej kobitki właśnie jestem w drodze do domu z pracy i próbuje was nadrobić, jeszcze tylko z 20 stron Moje wyniki z tarczycy nadl dalekie od ideału i duży stres z tego powodu przed jutrzejszą wizytą Wy już po prenatalnych a ja dopiero przed drugą wizytą, a do marca jeszcze tak daleko.
Takie sprzęty robia gwarancja sie kończy i do wymianyahhh miesiac temu zepsuła mi sie zmywarka (pół roku po gwarancji) a teraz piore pranie i pralka cos za bardzo hałasuje tez z nia coś nie tak a tez moze 3 lata tylllo ma buuuuuuuuuuuu
reklama
Kurczę w takim razie życzę żeby po 3 a nie 6 a najlepiej to wcale!!!Być może, ale jak po 3, to dostanę nową.
Ja mam tylko taka cicha nadzieję że dziewczynka tak bym chciała mieć małą kopię siebieJaki brzusio [emoji7] u Ciebie to taka piłeczka tylko, a u mnie po całości się rozlał [emoji16] w ogóle nie chciałam głośno mówić jednak coś czuję,że będzie dziewuszka u nas...okaże się [emoji6]
Nasza lodówka ma 21 lat, od początku roku stoi w garażu i służy latem [emoji16] a pralka hmmm...z 16 jak nie więcej i nadal działa [emoji6]
Podziel się: