Na pierwsze chyba 1000zl a pozniej juz normalnie na drugie bez dochodu, mozna przez neta wyslac wniosek tak jak na 300+Ja to sie juz gubie.. jak to jest z 500+ na drugie dziecko? I jaki prog na pierwsze..
reklama
Nie wiem dokładnie jaką mój ma wypłatę bo jest różnie na umowie o pracę ma najniższą ale oprócz tego ma jeszcze 3 umowy zlecenie i są ta różne kwoty..Jesli wychodzi ci ponad 2600 na osobe lacznie z dzieckiem nie dostaniesz, ja na pierwsze bym teraz sie nie zalapala ,a jak urodziłam syna nie bylo tego
Mogą zmienić ? Ja też będę miała od ortopedy na pewno, bo miałam połamane kości miednicy. Nie mogę naturalnego miećMoja kolezanka miala skierowanie od ortopedy z zaleceniem cc, a w szpitalu wezwali swojego ortopede na konsultacje I on nie widzial do sn, wiec nie miala wyboru.
Musielibyscie miec 7800 co miesiącNie wiem dokładnie jaką mój ma wypłatę bo jest różnie na umowie o pracę ma najniższą ale oprócz tego ma jeszcze 3 umowy zlecenie i są ta różne kwoty..
No raczej [emoji23] tak mi sie wydaje, bo by wyszlo,ze tylko dostaną ci co od najniższej zarabiaja inaczejCzyli do becikowego już dzidziusia liczymy tak?
Ja biore ostatnie 7 dni po 1 tabletce i odstawiam i tak samo z dupkiem.Ja tez bede niedlugo odstawiac luteine
Ordynator moze nie uznać tego zaswiadczenia.Mogą zmienić ? Ja też będę miała od ortopedy na pewno, bo miałam połamane kości miednicy. Nie mogę naturalnego mieć
reklama
Raczej może sie bac odrzucic, bo jak sie coś stanie bedzie na niegoOrdynator moze nie uznać tego zaswiadczenia.
Podziel się: