To lipa pewnie nie dostanęKażda umowa, nawet o dzieło bo przedstawiasz PIT
reklama
Zaraz będzie mój M to sprawdzimyAle brzmi obłędnie !! Musi być smaczne ....
iskierka2610
Fanka BB :)
Dziewczyny jak wy robiliście badania do prenatalnych? Bo jednak muszę zrobić te PAPPA ale jak wchodzę na laboratoria to nigdzie nie ma w ogóle w spisie badań i cenniku. Tylko w jednym i pisze że się czeka 10dni. To coś nie tak. On mi kazał zrobić dzień przed albo najlepiej w ten sam dzień.
Mamafasolki
Jest. Ogromna różnica. Ale wiesz mi tych z lękami jest nie aż tak dużo...Nie chodzi o to ze kolezanka miala to i ja tylko o lalunie które załatwiają sobie zaświadczenia bo nie chcą rodzic dla wygody A kobietami które na prawdę się boja rodzić i idą po takie zaświadczenia. I to jest różnica.
tikatukatam
Ja mam badanie usg najpierw u niego w prywatnej praktyce i tam mi położna od razu pobiera krew.Dziewczyny jak wy robiliście badania do prenatalnych? Bo jednak muszę zrobić te PAPPA ale jak wchodzę na laboratoria to nigdzie nie ma w ogóle w spisie badań i cenniku. Tylko w jednym i pisze że się czeka 10dni. To coś nie tak. On mi kazał zrobić dzień przed albo najlepiej w ten sam dzień.
Jesli wychodzi ci ponad 2600 na osobe lacznie z dzieckiem nie dostaniesz, ja na pierwsze bym teraz sie nie zalapala ,a jak urodziłam syna nie bylo tegoTo lipa pewnie nie dostanę
Zalezy od miasta ale chyba 200zlDziewczyny jak wy robiliście badania do prenatalnych? Bo jednak muszę zrobić te PAPPA ale jak wchodzę na laboratoria to nigdzie nie ma w ogóle w spisie badań i cenniku. Tylko w jednym i pisze że się czeka 10dni. To coś nie tak. On mi kazał zrobić dzień przed albo najlepiej w ten sam dzień.
aga6
Bo to badanie wolnego bhcg i białka jakiegos tam.. skrot to pappa. Wiem ze w sieci Alab robią i wynik po ok 3 dniachDziewczyny jak wy robiliście badania do prenatalnych? Bo jednak muszę zrobić te PAPPA ale jak wchodzę na laboratoria to nigdzie nie ma w ogóle w spisie badań i cenniku. Tylko w jednym i pisze że się czeka 10dni. To coś nie tak. On mi kazał zrobić dzień przed albo najlepiej w ten sam dzień.
aga6
Dziękuję bardzo [emoji4] będę powoli odstawiac kiedys wkoncu trzeba a jak zacznie sie cos dziać to lekarza mam 5 min . Musze zaufać lekarzowi .
Ja tez bede niedlugo odstawiac luteine
reklama
Podziel się: