reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny jak wy robiliście badania do prenatalnych? Bo jednak muszę zrobić te PAPPA ale jak wchodzę na laboratoria to nigdzie nie ma w ogóle w spisie badań i cenniku. Tylko w jednym i pisze że się czeka 10dni. To coś nie tak. On mi kazał zrobić dzień przed albo najlepiej w ten sam dzień.

Dziewczyny jak wy robiliście badania do prenatalnych? Bo jednak muszę zrobić te PAPPA ale jak wchodzę na laboratoria to nigdzie nie ma w ogóle w spisie badań i cenniku. Tylko w jednym i pisze że się czeka 10dni. To coś nie tak. On mi kazał zrobić dzień przed albo najlepiej w ten sam dzień.
Ja mam badanie usg najpierw u niego w prywatnej praktyce i tam mi położna od razu pobiera krew.

Zalezy od miasta ale chyba 200zl

Bo to badanie wolnego bhcg i białka jakiegos tam.. skrot to pappa. Wiem ze w sieci Alab robią i wynik po ok 3 dniach

reklama
Do góry