Nifty nie zbada ci każdej wady , masz dobry wynik nie stresuj siedzięki dziewczyny za pozytywne słowa Zmartwienia już od pozytywnego testu ciążowego a co będzie później zastanawiałam się po sugestii lekarza nad testami nifty, które dają niby wynik w 99% ale koszt wysoki bo ponad 2 tys. i czy za sam spokój warto robić skoro wynik i tak nic nie zmieni.
A co do lekarzy gin.konowałów miałam niestety bezpośrednią styczność w szpitalu po poronieniu I ciązy - nie wierzyłam ze takie chamy jeszcze są.... Zero informacji, szacunku i podejścia jak do człowieka, brak słów.
reklama
Dokładnie nawet amniopunkcja sie moze mylic@gofik jestem ma forum "zakątek21" i tam min. 5 dzieci ma Z.D. po Nifty z ryzykiem w setkach tysięcy. Lekarze mówią o JEDNYM przypadku. A ilu ludzi nie walczyło o odszkodowanie, bo walczy o zdrowie swojego dzieciątka? Trzeba się doczytać, bo to tylko test przesiewowy, dokładniejszy niż pappa, ale nie tak wiarygodny jak amniopunkcja. Ot, droga ruletka.
Kawy nie pijeMialam tak ostatnio. Magnez pomogl. I kawe odstawic
Mam lekkie niedomykanie zastawki, ale w ciazy wieksze przeplywy krwi tez moga tak robićAle problemów z sercem nie masz żadnych?
Beata86
Fanka BB :)
aha rozumiem, oby tylko nic poważniejszegoMam lekkie niedomykanie zastawki, ale w ciazy wieksze przeplywy krwi tez moga tak robić
SuperCześć dziewczyny, jestem po prenatalnych wszystko ok, dzidzia ponad 6cm, serduszko pięknie bije pappa pobrane 65% że będzie drugi synus ale to dopiero 12tyg i 4 dni więc wszystko się może zmienić
Jak bede czula dalej cos zle to pojde i poprosze o skierowanie do kardiologaaha rozumiem, oby tylko nic poważniejszego
Beata86
bardzo dobrze. myślę że wiesz co i jak mam nadzieje że jest już lepiejJak bede czula dalej cos zle to pojde i poprosze o skierowanie do kardiologa
reklama
aga6
Ja w pierwszej ciąży tez tak mialam i teraz tez mam. Ten magnez pomagal a po ciąży minęło.Jak bede czula dalej cos zle to pojde i poprosze o skierowanie do kardiologa
Podziel się: