reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
dzięki dziewczyny za pozytywne słowa ;) Zmartwienia już od pozytywnego testu ciążowego a co będzie później ;) zastanawiałam się po sugestii lekarza nad testami nifty, które dają niby wynik w 99% ale koszt wysoki bo ponad 2 tys. i czy za sam spokój warto robić skoro wynik i tak nic nie zmieni.

A co do lekarzy gin.konowałów miałam niestety bezpośrednią styczność w szpitalu po poronieniu I ciązy - nie wierzyłam ze takie chamy jeszcze są.... Zero informacji, szacunku i podejścia jak do człowieka, brak słów.
Nifty nie zbada ci każdej wady , masz dobry wynik nie stresuj sie

reklama
@gofik jestem ma forum "zakątek21" i tam min. 5 dzieci ma Z.D. po Nifty z ryzykiem w setkach tysięcy. :( Lekarze mówią o JEDNYM przypadku. A ilu ludzi nie walczyło o odszkodowanie, bo walczy o zdrowie swojego dzieciątka? Trzeba się doczytać, bo to tylko test przesiewowy, dokładniejszy niż pappa, ale nie tak wiarygodny jak amniopunkcja. :( Ot, droga ruletka.
Dokładnie nawet amniopunkcja sie moze mylic

reklama
Do góry