M
Millagros
Gość
Postaram się jutro nadrobić chociaż parę stron żeby wiedzieć coś więcej o Was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak samo. Nam ochotę na lampkę takiego zimnego dobrego szampana. A piwo Corona jak mi pięknie pachnie Ale powstrzymuje się. Bezalkoholowego też wolę nie pic bo się już naczytalam o tym...Jeśli chodzi o te używki to się nie zgadzam [emoji14] mnie od niczego nie odrzucało w poprzedniej ciąży i w tej tez [emoji14] wręcz przeciwnie, tym razem zorientowałam się ze jestem w ciąży 3 dni przed miesiączka bo piliśmy sobie drinki wieczorem a ja trzeźwa cały czas [emoji14] i się lampka zapaliła ze to chyba ciąża i pare dni później jasna kreseczka. Tak samo w pierwszej ciąży jak i teraz prześladuje mnie żeby się napić takiego zimnego wytrawnego szampana, chociaż szampana pije tylko w sylwestra [emoji23]ah ta ciąża [emoji14] a jeszcze jak te upały i widzę kogoś kto pije takie zimne piwo to mam ochotę zabić, bo jednak bezalkoholowe to nie to samo
Ja ostatnio wypiłam takie pysze bezalkoholowe. Weszło bez problemu. A dziś mąż pije piwko i tak kurcze ładnie mi pachnie, a nie przepadam za zwykłym piwem. Nie wiem jak tam kawa bo nie piję, nigdy nie piłam, ale lody kawowe ostatnio bardzo mi smakują, jak nigdy!Jeśli chodzi o te używki to się nie zgadzam mnie od niczego nie odrzucało w poprzedniej ciąży i w tej tez wręcz przeciwnie, tym razem zorientowałam się ze jestem w ciąży 3 dni przed miesiączka bo piliśmy sobie drinki wieczorem a ja trzeźwa cały czas i się lampka zapaliła ze to chyba ciąża i pare dni później jasna kreseczka. Tak samo w pierwszej ciąży jak i teraz prześladuje mnie żeby się napić takiego zimnego wytrawnego szampana, chociaż szampana pije tylko w sylwestra [emoji23]ah ta ciąża a jeszcze jak te upały i widzę kogoś kto pije takie zimne piwo to mam ochotę zabić, bo jednak bezalkoholowe to nie to samo
A makreli nie mozna? Ja jemJesz makrele ? Ja tez bym zjadla,ale sie boje tak samo mam ochote na pasztet wędzony
Ja mam ochote na piwo z sokiem -.- a jak nie bylam w ciazy to nie pilam nic..Jeśli chodzi o te używki to się nie zgadzam mnie od niczego nie odrzucało w poprzedniej ciąży i w tej tez wręcz przeciwnie, tym razem zorientowałam się ze jestem w ciąży 3 dni przed miesiączka bo piliśmy sobie drinki wieczorem a ja trzeźwa cały czas i się lampka zapaliła ze to chyba ciąża i pare dni później jasna kreseczka. Tak samo w pierwszej ciąży jak i teraz prześladuje mnie żeby się napić takiego zimnego wytrawnego szampana, chociaż szampana pije tylko w sylwestra [emoji23]ah ta ciąża a jeszcze jak te upały i widzę kogoś kto pije takie zimne piwo to mam ochotę zabić, bo jednak bezalkoholowe to nie to samo
Podobno nie bo ma dużo rtęci. Też jadłam bo nie wiedzialam. Smaka mam jak nie wiem ale trochę się boje... chociaż chyba nic nam nie bedzie jak zjemy jedną kanapkęA makreli nie mozna? Ja jem
Poniewaz kosmowka jest ulozona zaraz przy ujsciu szyjki macicy...mamy nie szaleć, zeby nie zaczela sie odklejac. Pytam z ciekawosci, bo nam gin pozwolil na seks ale np kolezanka miala calkowity zakaz i sama nie wiem.Hej nie położna nic mi nie mówiła. Nawet nic nie wspomniała o kosmowce. A czemu macie uważać?
13.03 ale ja czuję że może dzień kobiet [emoji23]A na kiedy macie termin? Ja na 31.03