Martalenka18
Zaciekawiona BB
A na kiedy macie termin? Ja na 31.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się wieczorową porą.
Można dołączyć ?
Mama prawie 20 miesięcznej żabci
Dziś widzieliśmy serduszko
Wg OM 7+4, USG 7+0.
Termin przyjęty na 25.03.
Dużo już naskrobałyście. :O
Pozdrawiam, i cześć Iza znowu razem <3
Czy lekarz cos ci mowił o kosmówce? Bo wydaje mi sie, ze tez u ciebie jest na dole tak jak u mnie Mamy uwazac podczas stosunkowania i zastanawiam sie czy tez cos ci lekarz mowil sliczna fasoleczka <3Jeśli uda mi się dodać zdjęcie to i ja pochwalę się moją dzidzią Zobacz załącznik 886897
A możesz zerknąć z której strony kosmowka jest u mnie? Chyba strona 602Czy lekarz cos ci mowił o kosmówce? Bo wydaje mi sie, ze tez u ciebie jest na dole tak jak u mnie Mamy uwazac podczas stosunkowania i zastanawiam sie czy tez cos ci lekarz mowil sliczna fasoleczka <3
U ciebie niestety nie moge zobaczyc...u mnie na zdjeciu tez nie widac, bo akurat tak jest zrobione ale lekarz na usg mi pokazywal i mowil, zeby uwazac. U kolezanki wyzej widac wyraznie na zdjeciu dlatego zagadalamA możesz zerknąć z której strony kosmowka jest u mnie? Chyba strona 602
Hej nie położna nic mi nie mówiła. Nawet nic nie wspomniała o kosmowce. A czemu macie uważać?Czy lekarz cos ci mowił o kosmówce? Bo wydaje mi sie, ze tez u ciebie jest na dole tak jak u mnie Mamy uwazac podczas stosunkowania i zastanawiam sie czy tez cos ci lekarz mowil sliczna fasoleczka <3