reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A jak u was z farbowaniem? Robicie, czy nie? Ja sie wytrzymałam ,bo włosy mi mega leca,ale później z blondu marzy mi sie taki [emoji175]Zobacz załącznik 886805

W poprzedniej farbowałam chyba raz, a teraz odkąd mi fryzjer zrobil naturalny odrost to już z rok nie byłam u fryzjera... może w końcu się wybiorę ;p zawsze farbowałam sobie farbami z drogerii ale stwierdziłam ze już nigdy więcej bo rzeczywiście od fryzjera dużo ładniejszy kolor blondu, nie ma takiej żółci

A jak u was z farbowaniem? Robicie, czy nie? Ja sie wytrzymałam ,bo włosy mi mega leca,ale później z blondu marzy mi sie taki [emoji175]Zobacz załącznik 886805
Miałam kiedyś bardzo podobny kolorek, niemal identyczny :)

A włosy będę farbowała za 3 tygodnie, juz jestem zapisana do fryzjerki ( a raczej przełożyłam wizytę, bo mi sie z lekarzem gryzło).

Dzień dobry,
Ja się właśnie zastanawiam czy przed slubem nie zrobic odrostow... Albo psiknę takim psikaczem na kamuflowanie odrostow :) bo sama nie wiem.

Nie mogę już tak wciągnąć brzucha jak wczesniej [emoji23]

reklama
10.08.- @Iza02083 wizyta serduszkowa
10.08.- 9:00 @mala-rybka
10.08.- 8:40 @Olka-Manolka
10.08.- 10:00 @magdalena. wizyta z wynikami
10.08.- 16:15 @Jivka
10.08.- 17:40 @Martalenka18
Witam nowe mamusie !!!

Aaaaaa właśnie słuchałam detektorem serduszka mojej dzidzi !!!! Znalazłam już i słyszałam jak się tam wierci [emoji16][emoji16] powyłam się [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Detektor kupilas ? :)
Pytam bo to rewelacja jest i jestem ciekawa ile kosztuje taki sprzęt

Do góry