polcia177
Fanka BB :)
O kurcze współczuje... Oby to jednorazowe!Tak sie cieszyłam że przed wczoraj nie miałam mdłości wczoraj mi było niedobrze ze zdwojoną siłą a dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze współczuje... Oby to jednorazowe!Tak sie cieszyłam że przed wczoraj nie miałam mdłości wczoraj mi było niedobrze ze zdwojoną siłą a dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam
A jak u was z farbowaniem? Robicie, czy nie? Ja sie wytrzymałam ,bo włosy mi mega leca,ale później z blondu marzy mi sie taki [emoji175]Zobacz załącznik 886805
U mnie się chmurzy, może popada, bo jest strasznie parno.U mnie sie to sprawdza najlepszy sposób na deszcz Zobacz załącznik 886802
Miałam kiedyś bardzo podobny kolorek, niemal identycznyA jak u was z farbowaniem? Robicie, czy nie? Ja sie wytrzymałam ,bo włosy mi mega leca,ale później z blondu marzy mi sie taki [emoji175]Zobacz załącznik 886805
Ja tez nie wciągne [emoji23] niby waga ta sama a brzuch wydenty strasznieDzień dobry,
Ja się właśnie zastanawiam czy przed slubem nie zrobic odrostow... Albo psiknę takim psikaczem na kamuflowanie odrostow bo sama nie wiem.
Nie mogę już tak wciągnąć brzucha jak wczesniej [emoji23]
No... [emoji7]Ja tez nie wciągne [emoji23] niby waga ta sama a brzuch wydenty strasznie
Detektor kupilas ?10.08.- @Iza02083 wizyta serduszkowa
10.08.- 9:00 @mala-rybka
10.08.- 8:40 @Olka-Manolka
10.08.- 10:00 @magdalena. wizyta z wynikami
10.08.- 16:15 @Jivka
10.08.- 17:40 @Martalenka18
Witam nowe mamusie !!!
Aaaaaa właśnie słuchałam detektorem serduszka mojej dzidzi !!!! Znalazłam już i słyszałam jak się tam wierci [emoji16][emoji16] powyłam się [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]