reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ufff nadrobilam chociaż i tak nie pamiętam kto co pisał.... ja na urlopie na wsi na końcu świata więc z Internetem różnie. Córka mega zadowolona biega całymi dniami z dziećmi (Potem tylko ciężko domyc bo chyba tylko oczy czyste) zagania krowy karmi cielaka z butelki i małe kotki. A ja sobie siedzę z książką i robię nic. Objawów póki co jakichś mega nie mam więc korzystam z urlopu. Do me mamy o tyle super że upałów nie czuć. Tylko spać nie mogę bo komary jakimś cudem są w domku (mamy moskitiery) a młoda mocno puchnie i mam stres. Chociaż i tak pogryziona..

Witam nowe mamusie.
I udanych dziś wizyt życzę.

Fajny ten Twój synek, ma teksty dorosłe - pewnie jest rezolutnym gadułą, ale takim którego nie da sie nie lubić :)
Mam jednego syna póki co i tak mi sie buzia cieszy, jak czytam o Twoim, bo mi własne dziecko przypomina :)
No to jak ja,a twoj ile ma lat? Moj jest taki gadula, pilnuje porządku jak i w domu tak i zeby nie bylo kłótni między kuzynami i bijatyki, oczywiscie jak go wkurza to tez swoje juz pokaze[emoji846] ogólnie nie narzekam grzeczny poki co jest.

Ufff nadrobilam chociaż i tak nie pamiętam kto co pisał.... ja na urlopie na wsi na końcu świata więc z Internetem różnie. Córka mega zadowolona biega całymi dniami z dziećmi (Potem tylko ciężko domyc bo chyba tylko oczy czyste) zagania krowy karmi cielaka z butelki i małe kotki. A ja sobie siedzę z książką i robię nic. Objawów póki co jakichś mega nie mam więc korzystam z urlopu. Do me mamy o tyle super że upałów nie czuć. Tylko spać nie mogę bo komary jakimś cudem są w domku (mamy moskitiery) a młoda mocno puchnie i mam stres. Chociaż i tak pogryziona..

Witam nowe mamusie.
I udanych dziś wizyt życzę.
To samo co moj syn i ja od komarow puchniemy, one nas kochaja

To samo co moj syn i ja od komarow puchniemy, one nas kochaja
Moja teraz na syropie na alergie jest. Xyzal. I nawet jak ja gryzą to jakaś ta opuchlizna znosna. Mamy duży domek i ciężko wybić wszystkie chociaż co wieczór latam z latarką po ścianach. Już ma z 15 ugryzien. Ja spie obok niej i nic mnie nie ugryzlo jeszcze... Jak ja ugryzie to smaruje cebula co chwile a jak spucjnie to na noc papke z cebuli przykładamy i schodzi ładnie.

Moja teraz na syropie na alergie jest. Xyzal. I nawet jak ja gryzą to jakaś ta opuchlizna znosna. Mamy duży domek i ciężko wybić wszystkie chociaż co wieczór latam z latarką po ścianach. Już ma z 15 ugryzien. Ja spie obok niej i nic mnie nie ugryzlo jeszcze... Jak ja ugryzie to smaruje cebula co chwile a jak spucjnie to na noc papke z cebuli przykładamy i schodzi ładnie.
Mowia,ze komary ciągnie do danej grupy krwi bardziej tak jak i kleszcze. W sumie nie wiem jaka syn ma ,bo teraz nie robię w szpitalu. My tez mamy dom i wiadomo okno sie otworzy zeby wywietrzyc to jus leca, wczoraj latalam z łapka po domu pare stuklam, a pozniej sciany wycieralam [emoji23]

No to jak ja,a twoj ile ma lat? Moj jest taki gadula, pilnuje porządku jak i w domu tak i zeby nie bylo kłótni między kuzynami i bijatyki, oczywiscie jak go wkurza to tez swoje juz pokaze[emoji846] ogólnie nie narzekam grzeczny poki co jest.
Mój ma 5 lat i jest takim wesołym mądralą :) Umie zjednywać sobie ludzi i jest nad wiek dojrzały - w wieku 2 lat opanował słuchowo podstawy angielskiego i rosyjskiego, a gdy miał 3 lata szybko nauczył się zwrotów po chińsku :)
Jest troskliwym starszym bratem i w mgnieniu oka zaprzyjaźnia się z innymi dziećmi - całkowite przeciwieństwo mojej starszej córki - nieufnej i upartej, a przy tym baaardzo charakternej :)

reklama
Do góry