reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Byłam u ginekologa. Średniawka. Zarodek jest w macicy według om powinno być już tętno ale ciaza jest o tydzień do tyłu i serduszka jeszcze nie ma. Wychodzi 5tydz 6dni. Powinnam mieć teraz betę ok 4000tys a serduszko ponoć zaczyna bić między 3000 a 6000tys. Ciąża zagrożona oczywiście wielki krwiak obok plodu mam tak za każdym razem. Płód ma 2'6 mm. Płód z kosmówka po lewej stronie a po prawej krwiak. Jestem już najgorszej myslnnajgorszej mysli. Pewnie znowu się nie udało

Możesz napisać coś więcej bo piszesz że za każdym razem miałaś krwiaka i jak to wcześniej się kończyło ? Bardzo mnie to interesuje bo ja mam to samo u mnie pierwszy raz taka sytuacja skąd to cholerstwo się bierze :/ mi w 5 tygodniu powiedzieli krwiak 1,7 cm dzidiza 2 mm pęcherzyk 10 nie było jeszcze tętna za wcześnie ale kosmówka odklejona na długości 25 mm leżę biorę luteinę magnez i nospe trzeci tydzień tak w środę USG to się dowiem jak sytuacja nie mam plamienia itp

reklama
Czy widać ją tutaj??

Załączniki

• IMG_20180802_191424.jpg
    IMG_20180802_191424.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 73
Możesz napisać coś więcej bo piszesz że za każdym razem miałaś krwiaka i jak to wcześniej się kończyło ? Bardzo mnie to interesuje bo ja mam to samo u mnie pierwszy raz taka sytuacja skąd to cholerstwo się bierze :/ mi w 5 tygodniu powiedzieli krwiak 1,7 cm dzidiza 2 mm pęcherzyk 10 nie było jeszcze tętna za wcześnie ale kosmówka odklejona na długości 25 mm leżę biorę luteinę magnez i nospe trzeci tydzień tak w środę USG to się dowiem jak sytuacja nie mam plamienia itp
Raz skończyło się niestety poronieniem ale to już wiedziałam bo beta źle przyrastala. Kolejny raz skończyło się dobrze. Teraz mam znowu i jestem złej myśli .Dostałam duphaston asmag i powinnam leżeć ale przy małym dziecku się nie da,

reklama
Do góry