reklama
4.89 a ft 4 i3 w normie przepisał mi etyrox 50 kazala brać przez 4 dni pol tabletki,a pozniej już po całej i zglosic sie 20 z wynikamiJa lecze się od 9 lat.przed ciaza miałam tsh 4.8 i brałam euthyrox 88.teraz jak zaszlam kazała odrazu na 100 przejść i ostatni wynik badania to 1.230.także extra[emoji4]A ty jakie masz wyniki?
Sent from my EVA-L09 using Forum BabyBoom mobile app
Ja mam mega wielkiego stresa jak mi powiedziala o tych poronieniach, mam nadzieje,ze leczenie zapobiegnie i zdarzy zmalec przez dwa tygodnie@Marcówka19 daj dzidzi czas, skoro młodsza jest to jeszcze chwila na serduszko. Trzymam kciuki !!!!
@Heda no to niech beta rośnieeeee !!!!
@judytka77 ja też już od lat się leczę,czy Ty za każdym razem hak odbierasz wynik TSH to masz stresa hehe? Przed ciąża miałam 1.1, na początku ciąży niecałe 3 leki zwiększone i też spadło ładnie tak jak u Ciebie 1.2 [emoji16]
GratulacjeJa już po. Serducho dzidzi bije :-) 12mm mierzy. Zapytałam o kosmówke ale nie powiedział mi po której stronie. Termin na 21 marzec. Karta założona. Następna wizyta za 4 tygodnie.
Trzymam kciuki za wizyte [emoji846]Hej, dziewczyny! Muszę się zameldować co jakiś czas. Choć powiem Wam, że temat ciąży już mi się znudził. Pewnie przez brak objawów. Często zapominam nawet, że jestem w ciąży. No ale za 2 dni kolejna wizyta i liczę, że wszystko jest ok!
Też miałam być sierpniówką 2018. Dzień przed wigilią zaczęło się krwawienie a dzień przed sylwestrem usunięcie ciąży wraz z jajowodem, bo się tam zagniezdziła. Najgorsze święta w życiu.
Tak wygląda ta kosmowka,ale jak oni oceniaja z ktorej to strony nie mam pojecia, lekarza musisz spytac w trakcie badaniaUmie któraś z Was rozpoznać tą kosmowke z usg???
Załączniki
kwasek
Fanka BB :)
Tak zrobiliśmy core. Niecałe dwie doby przed owu i się udało.Dziewczyny a jak Wam sie sprawdza teroria,ze stosunek przed owulacja to dziewczynka, a w owulacje chlopiec? Mi przy synku sie sprawdzilo, ale nie wiem czy cos w tym jest czy to przypadek.
reklama
Kasia323
Fanka BB :)
Nic a nic nie umiem porównać ze swoim uag@Kasia323 tu są obrazki [emoji16]Zobacz załącznik 885466
Podziel się: