reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
@Kasia323 tu są obrazki [emoji16]
Screenshot_20180806-160659_Chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180806-160659_Chrome.jpg
    Screenshot_20180806-160659_Chrome.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 943
reklama
Ja lecze się od 9 lat.przed ciaza miałam tsh 4.8 i brałam euthyrox 88.teraz jak zaszlam kazała odrazu na 100 przejść i ostatni wynik badania to 1.230.także extra[emoji4]A ty jakie masz wyniki?
4.89 a ft 4 i3 w normie przepisał mi etyrox 50 kazala brać przez 4 dni pol tabletki,a pozniej już po całej i zglosic sie 20 z wynikami

Sent from my EVA-L09 using Forum BabyBoom mobile app

@Marcówka19 daj dzidzi czas, skoro młodsza jest to jeszcze chwila na serduszko. Trzymam kciuki !!!!

@Heda no to niech beta rośnieeeee !!!!

@judytka77 ja też już od lat się leczę,czy Ty za każdym razem hak odbierasz wynik TSH to masz stresa hehe? Przed ciąża miałam 1.1, na początku ciąży niecałe 3 leki zwiększone i też spadło ładnie tak jak u Ciebie 1.2 [emoji16]
Ja mam mega wielkiego stresa jak mi powiedziala o tych poronieniach, mam nadzieje,ze leczenie zapobiegnie i zdarzy zmalec przez dwa tygodnie

Hej, dziewczyny! Muszę się zameldować co jakiś czas. Choć powiem Wam, że temat ciąży już mi się znudził. Pewnie przez brak objawów. Często zapominam nawet, że jestem w ciąży. No ale za 2 dni kolejna wizyta i liczę, że wszystko jest ok!

Też miałam być sierpniówką 2018. Dzień przed wigilią zaczęło się krwawienie a dzień przed sylwestrem usunięcie ciąży wraz z jajowodem, bo się tam zagniezdziła. Najgorsze święta w życiu.
Trzymam kciuki za wizyte [emoji846]

reklama
Do góry