reklama
aga6
Fanka BB :)
Fajnie by bylo ;-) mialabym córke z marca 2017 i drugie z marca 2019;-) ale bede miala planowane cc jakos kolo 19/20.02gratuluję!!! może maluszek wytrzyma do marca
))
Dziewczyny, czy was też pobolewa brzuch ? delikatnie, czasem trochę bardziej. Niby czuję, że to nic złego, ale mimo wszystko siedzi mi w głowie niepokój. Gin powiedział, że jest ok, ale każde ciągniecie, kłucie mnie stresuje
ooo superFajnie by bylo ;-) mialabym córke z marca 2017 i drugie z marca 2019;-) ale bede miala planowane cc jakos kolo 19/20.02
aga6
Dzidzia rośnie, macica sie rozciąga.. to raczej normalne ;-)Dziewczyny, czy was też pobolewa brzuch ? delikatnie, czasem trochę bardziej. Niby czuję, że to nic złego, ale mimo wszystko siedzi mi w głowie niepokój. Gin powiedział, że jest ok, ale każde ciągniecie, kłucie mnie stresuje
Ja w pierwszej ciazy "brałam wszystko jakie jest" tzn jak cos zakulo czy zabolalo to uznawalam ze tak ma byc a teraz panikuje za kazdym razem -.- duzo wieksza wiedze mam no i jedną strate i dlatego sie boje.. uhh. Ale bedzie dobrze ;-) musi byc!!!!
aga6
Nooo! Superooo superu mnie termin na 21 marzec, wiosna
![]()
Wolno tylko pieczone ale trzeba zapytac czy dla kobiet ciężarnych robią osobno to znaczy na osobnych deskach itd...Też mam ochotę na sushi ale wyczytałam że nie wolno! :/
aga6
Ja tam bym nie popadala w paranoje ;-) tzn nie popadlam.. po prostu zjadlam i nawet o tym nie myslalam xPWolno tylko pieczone ale trzeba zapytac czy dla kobiet ciężarnych robią osobno to znaczy na osobnych deskach itd...
Będzie dobrze !!! NapewnoDzidzia rośnie, macica sie rozciąga.. to raczej normalne ;-)
Ja w pierwszej ciazy "brałam wszystko jakie jest" tzn jak cos zakulo czy zabolalo to uznawalam ze tak ma byc a teraz panikuje za kazdym razem -.- duzo wieksza wiedze mam no i jedną strate i dlatego sie boje.. uhh. Ale bedzie dobrze ;-) musi byc!!!!
reklama
FallenAngel83
Ja dolnośląskie u mnie ani kropla, nie pamiętam kiedy padało
Z moich rejonów jesteś [emoji12]
Podziel się: