reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Broń Boże nie demonizuję klimatyzacji, jestem pierwsza do uruchomienia bo zwłaszcza w ciąży ciągle mi gorącoooo.
Bardziej doszukuje się przyczyny tego bólu głowy bo to u mnie mega rzadkość a trzydniowy to chyba pierwszy raz. W pierwszej ciąży tego nie doświadczyłam więc nawet nie wiem czy to może być objaw ciąży.
Bardziej mi z tą klimą chodziło o to że w pracy jednak jest non stop przez 8h z nawiewem prosto na mnie (co mi nie przeszkadza bo to mi najbardziej gorąco) i czy to w ogóle może być tym spowodowane. Chociaż wiążę to też z tym że najbardziej boli mnie pod koniec pracy z uwagi na ciągłe skupianie się i wytężanie umysłu. Dzisiaj zaczęłam też urlop więc przez ostatnie dni działałam na podwójnych obrotach żeby nikomu nie zostawić niedokończonych spraw.
Tika pijesz wodę ?

reklama
Zobaczymy, wspomnę w poniedziałek na wizycie o tym i zobaczymy co powie. Wczoraj kładłam się bólem, a teraz nie boli, zobaczymy co będzie potem. Teraz się urlopuję aż do 15 sierpnia wię mam nadzieję, że relaks wpłynie na mnie pozytywnie.

A wiecie może bo miałam robić grupę krwi też, ale mam ją oznaczoną z pierwszego porodu. Tylko tam jest inne nazwisko, oczywiście PESEL się zgadza. Nie wie czy to jakiś problem?

Ja musialam robic nowa. Tzn w pierwszej ciazy mialam zrobiona, pozniej wyszłam za maz i zmienilam nazwisko i mialam operacje i w szpitalu zrobili mi ponownie. Moze nie bedzie konieczne...mam wrazenie, ze przed operacja zrobili dla swietego spokoju ale nie byli przekonani....

Alez jestem przybita, wrecz mam lzy w oczach :( Niedawno przeczytalam, ze Kora nie zyje :(
Uwielbialam ja, niemal dzien w dzien sluchalam Maanamu, a tu taka wiadomosc... Ciesze sie, ze poznalam ja na zywo, w latach 2002-2005 czesto latem spotykalam ja na Warmii... Czlowiek byl, czlowieka nie ma...

reklama
Sorrki, nie nadrobię [emoji6]
Dzieciaki w domu to i czasu mniej na wszystko, ale dajemy radę, mnie mdli co rusz i słabo jak cholera, a szczególnie jak dłużej postoje !!! Masakra

Do góry