reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie mam regularnych cykli, w tym sęk. Średnio 30-35 dni nawet. Dziś jest 36dc i nic. [emoji849]
Martoosia to dość długie są Twoje cykle - może jeszcze warto mieć choć cień nadziei :)
A pisałaś, ze byłby długi czas oczekiwań plemników na jajeczko - nie mieliście możliwości cały cykl do czasu przewidywanego terminu @, ze zażartuję, czerpać przykładu z królików na ilość przytulanek? :D

Nie mam regularnych cykli, w tym sęk. Średnio 30-35 dni nawet. Dziś jest 36dc i nic.
emoji849.png
Wiesz co ja też mam takie cykle 30-36 dni .. w czerwcu pamiętam te dni bo były to dwa dni z rzędu kiedy to mój kalendarzyk pokazywał 7 dni do owulacji więc poszliśmy na całość licząc na szczęście ( 8 lat nam się udawało)i jestem w ciąży! Wieeeelki szok... dosłownie ogromny szok..bywało pare razy tak że cykl przedłużal się do 40 dni i wtedy testy były negatywne a teraz już 4 dni przed okresem była blada kreska. Czułam że coś się chyba kroi bo okropnie bolały mnie piersi i sutki- tak jak do tej pory

Nie mam regularnych cykli, w tym sęk. Średnio 30-35 dni nawet. Dziś jest 36dc i nic. [emoji849]
Martoosia to dość długie są Twoje cykle - może jeszcze warto mieć choć cień nadziei :)
A pisałaś, ze byłby długi czas oczekiwań plemników na jajeczko - nie mieliście możliwości cały cykl do czasu przewidywanego terminu @, ze zażartuję, czerpać przykładu z królików na ilość przytulanek? :D

Wiesz co ja też mam takie cykle 30-36 dni .. w czerwcu pamiętam te dni bo były to dwa dni z rzędu kiedy to mój kalendarzyk pokazywał 7 dni do owulacji więc poszliśmy na całość licząc na szczęście ( 8 lat nam się udawało)i jestem w ciąży! Wieeeelki szok... dosłownie ogromny szok..
A nie bierzesz pod uwagę, że owulacja wystąpiła szybciej?
Ja też mam metodę kalendarzyka opanowaną chyba do perfekcji przez tyle lat i z moich obserwacji wynika, że plemniki mojego małżonka dają radę tylko 2-3 dni :)

Ja wam powiem ze w cyklu kiedy zaszłam w ciąże to kalendarzyk pokazywał mi 13 dzień cyklu ze owu a ja byłam u gin 10 dnia i byłam już po owu także niema co się sugerować kalendarzem

21 sierpnia kolejna wizyta :) mam zdjecie ale na publicznym nie chce wstawiac ;) ale chetnie zarażę cie ciążą hihi :D wysylam wiruski ciążowe :D
Hejo ja już też po wizycie według usg 6 tydzień i 1 dzień według okresu 6tydz I 6 dni maleństwo dość spore 3.3cm serduszko widziałam jak bije jestem przeszczesliwa ja też wizytę mam 21 sierpnia o 15.20 a ty?

reklama
Do góry