reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hejo ja już też po wizycie według usg 6 tydzień i 1 dzień według okresu 6tydz I 6 dni maleństwo dość spore 3.3cm serduszko widziałam jak bije jestem przeszczesliwa ja też wizytę mam 21 sierpnia o 15.20 a ty?
Ja o 14.15 ale dzis bylam u innego lekarza a bede wracac do swojego i pewnie wizyta bedzie w inny dzien :) troche mi bylo glupio powiedziec, zeby nie zapisywal mnie na nastepny termin...wole to zrobic telefonicznie :p

Ja też po wizycie, serduszko bije jak dzwon, malutki człowieczek 1,21 cm, i niby dopiero 7t3d wg usg ale ja wiem ze ok 4 dni starszy, termin tez mi przesunęła na 9.03 ale tez powiedziała, ze na razie to niedokładne te pomiary i kolo 12 tc będzie dokładniejszy termin porodu, no i dzieciaczek bardzo po prawej stronie sie ułożył, nic dziwnego ze mnie tam ciągle cos kuje myślałam ze to jajnik a to bobo :D
Gratuluje :)

Dziewczyny nie odniosę się do wszystkich wpisów bo taka produkcja, a moja głowa pusta...dziś znowu awaryjna wizyta u lekarza bo plamienie brązowe dość mocne, wczoraj mnie brzucho bolał. Jednak z dzidziołkiem wszystko ok, termin nadal na 27.02. wielkość dzidziusia zgodnie z owu 8t6d - powoli już widać człowieczka. Jednak szyjkę mam dość krótką bo 3 cm, także leżenie i mega oszczędzanie się...
Mamy dzien roznicy :-) ja na 26.02 i dzis 9t0d;-) i szyjke tez mam kolo 3 cm i podobno jest ok..

Mamy dzien roznicy :-) ja na 26.02 i dzis 9t0d;-) i szyjke tez mam kolo 3 cm i podobno jest ok..
No w sumie jakoś tragicznie jej nie kompentował tyljo że luteina dowcipna ma wzmocnić. Za tydzień w piątek wizyta u mojego lekarza to będę rozmawiać - teraz byłam u innego bo mój znowu urlopuje. Mam możliwość leżenia więc tak też będę robić [emoji6]

reklama
No w sumie jakoś tragicznie jej nie kompentował tyljo że luteina dowcipna ma wzmocnić. Za tydzień w piątek wizyta u mojego lekarza to będę rozmawiać - teraz byłam u innego bo mój znowu urlopuje. Mam możliwość leżenia więc tak też będę robić [emoji6]
No to leż i odpoczywaj bez wyrzutow ;-) ja tego komfortu niestety nie mam ;p

Do góry