Wow ale gigant gratuluje!Hejo ja już też po wizycie według usg 6 tydzień i 1 dzień według okresu 6tydz I 6 dni maleństwo dość spore 3.3cm serduszko widziałam jak bije jestem przeszczesliwa ja też wizytę mam 21 sierpnia o 15.20 a ty?
reklama
Emilly2017
Zaciekawiona BB
Trzymam mocno kciuki za betę...i tak jak piszą dziewczyny dopóki nie ma @ jest nadziejaDziś test znów w bieli. [emoji24][emoji24] ale ani widu ani słychu @. Albo jutro albo w czw pojade na betę jak nie przyjdzie @.
Ja o 14.15 ale dzis bylam u innego lekarza a bede wracac do swojego i pewnie wizyta bedzie w inny dzien troche mi bylo glupio powiedziec, zeby nie zapisywal mnie na nastepny termin...wole to zrobic telefonicznieHejo ja już też po wizycie według usg 6 tydzień i 1 dzień według okresu 6tydz I 6 dni maleństwo dość spore 3.3cm serduszko widziałam jak bije jestem przeszczesliwa ja też wizytę mam 21 sierpnia o 15.20 a ty?
aga6
Fanka BB :)
Super gratulujeDziewczyny ja juz po !!! Serduszko 158, człowieczek 1.34 cm, wg usg 7+4. Kamień z serca...za 2 tygodnie kolejna wizyta.
aga6
GratulujeJa też po wizycie, serduszko bije jak dzwon, malutki człowieczek 1,21 cm, i niby dopiero 7t3d wg usg ale ja wiem ze ok 4 dni starszy, termin tez mi przesunęła na 9.03 ale tez powiedziała, ze na razie to niedokładne te pomiary i kolo 12 tc będzie dokładniejszy termin porodu, no i dzieciaczek bardzo po prawej stronie sie ułożył, nic dziwnego ze mnie tam ciągle cos kuje myślałam ze to jajnik a to bobo
aga6
Oo u mnie cc robią w 39tc dopieroU mnie z USG wychodzi 2.03 ale ze względu na CC bedzie ok 37tyg czyli gdzies miedzy 11 a 15 lutego.
aga6
Mamy dzien roznicy :-) ja na 26.02 i dzis 9t0d;-) i szyjke tez mam kolo 3 cm i podobno jest ok..Dziewczyny nie odniosę się do wszystkich wpisów bo taka produkcja, a moja głowa pusta...dziś znowu awaryjna wizyta u lekarza bo plamienie brązowe dość mocne, wczoraj mnie brzucho bolał. Jednak z dzidziołkiem wszystko ok, termin nadal na 27.02. wielkość dzidziusia zgodnie z owu 8t6d - powoli już widać człowieczka. Jednak szyjkę mam dość krótką bo 3 cm, także leżenie i mega oszczędzanie się...
aga6
3i3cm??? Nie 3,3mm? u mnie zaczal sie 10tc i dzidzius ma kolo 2 cmHejo ja już też po wizycie według usg 6 tydzień i 1 dzień według okresu 6tydz I 6 dni maleństwo dość spore 3.3cm serduszko widziałam jak bije jestem przeszczesliwa ja też wizytę mam 21 sierpnia o 15.20 a ty?
No w sumie jakoś tragicznie jej nie kompentował tyljo że luteina dowcipna ma wzmocnić. Za tydzień w piątek wizyta u mojego lekarza to będę rozmawiać - teraz byłam u innego bo mój znowu urlopuje. Mam możliwość leżenia więc tak też będę robić [emoji6]Mamy dzien roznicy :-) ja na 26.02 i dzis 9t0d;-) i szyjke tez mam kolo 3 cm i podobno jest ok..
reklama
aga6
No to leż i odpoczywaj bez wyrzutow ;-) ja tego komfortu niestety nie mam ;pNo w sumie jakoś tragicznie jej nie kompentował tyljo że luteina dowcipna ma wzmocnić. Za tydzień w piątek wizyta u mojego lekarza to będę rozmawiać - teraz byłam u innego bo mój znowu urlopuje. Mam możliwość leżenia więc tak też będę robić [emoji6]
Podziel się: