reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziś powinnam dostać okres. Nie ma go. Robiłam betę ujemna. Już nie wiem co myśleć ? Nie jestem w ciąży, albo owulacja mi się przesunęła.jutro idę do innego ginekologa niż byłam wczoraj, bo wczoraj gin powiedział mi, że to wczesna ciąża po badaniu. A teraz już zgłupiałam.... Niby w pierwszej żywej ciąży beta mi wyszła tydzień po spodziewanym okresie 87. I już nie wiem... Co wy na to ? Jestem zdołowana... Dodam, że mam regularne cykle 27-29 +/- 1 dzień.

Dziś powinnam dostać okres. Nie ma go. Robiłam betę ujemna. Już nie wiem co myśleć ? Nie jestem w ciąży, albo owulacja mi się przesunęła.jutro idę do innego ginekologa niż byłam wczoraj, bo wczoraj gin powiedział mi, że to wczesna ciąża po badaniu. A teraz już zgłupiałam.... Niby w pierwszej żywej ciąży beta mi wyszła tydzień po spodziewanym okresie 87. I już nie wiem... Co wy na to ? Jestem zdołowana... Dodam, że mam regularne cykle 27-29 +/- 1 dzień.

Wydaje mi się, że jakbyś była w ciąży, to w dzień potencjalnego okresu beta powinna już wyjść. No chyba, że rzeczywiście owulacja się przesunęła. Ile miała ta twoja beta dzisiaj?

Trst mialas pozytywny, lekarz poteierdzil ciaze, a beta nie? Hmm... a moze to ciaza biochemiczna... (oby nie!)

Jak ja się rejestrowałam to mówiła chyba, że między 11 a 14. Bo ja mam ostatniego dnia 13 tygodnia i konsultowałam z ginekologiem i mówił, że ok.
Dzieki ;-) bo cos mi sie ubzduralo ze 12-14 i ze bede musiala 5 tyg az czekac do wizyty a tak to standardowo 4;-)

reklama
Mam dylemat dziewczyny, doradzcie.
Zanim sie dowiedzialam o ciazy, zapisalam sie na odnowienie sombre na sierpien. Myslicie, zeby robic w pierwszym trymestrze, czy sobie darowac?

Do góry