reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja z młodym do dwóch lat ciągnęłam wielorazowego użytku pieluchy... Naprawdę polecam
I niech dużo pije herbatki lub wody, ogólnie nawadnianie i zupy [emoji6] jakiś rosołek, żadnych kwaśnych zup !!!

reklama
@aga6 ja pamietam ze u nas najlepiej sprawdzala sie masc alatan plus kosztuje ok 5/6zl w aptece
350x350.jpeg

Załączniki

• 350x350.jpeg
    350x350.jpeg
    10,2 KB · Wyświetleń: 245
Hej :)
A ja mam dziś pierwszą wizytę u lekarza :) tylko się zastanawiam czy będzie widać serduszko, czy mi powie ze pusty pecherzyk. Byle nie ciaza pozamaciczna. Ja Bety nie robiłam wcale.
OM mialam 29.05
cykle 28
Dziś jest 6+3, termin na 4.03.
Trzymajcie kciuki ;)
Trzymam kciuki kochana bedzie dobrze, o której wizyta? Ja spie dlugo i szybko chodzę spac zeby mi czas zlecial do wizyty, beta w poniedziałek, i wtedy jak bedzie ok mam sie umowic do gina w przyszlym tygodniu a w jaki dzień przyjmuje nie mam zielonego pojecia oby szybko

A ja mam dziś pierwszą wizytę u lekarza :) tylko się zastanawiam czy będzie widać serduszko, czy mi powie ze pusty pecherzyk. Byle nie ciaza pozamaciczna. Ja Bety nie robiłam wcale.
OM mialam 29.05
cykle 28
Trzymajcie kciuki ;)

To u mnie podobnie.
OM 28.05, cykle 29 dni.
Wczoraj był tylko pęcherzyk bez zarodka. Trzymam za Was kciuki i czekam na wieści!

OM mialam 29.05
cykle 28
Trzymajcie kciuki ;)
Trzymam kciuki !!! [emoji3]

OM mialam 29.05
cykle 28
Trzymajcie kciuki ;)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] będzie dobrze

Hej, ja w poniedziałek zrobiłam test, okazał się pozytywny. Oczywiście od razu potwierdziłam to u lekarki. U mnie to dopiero 4/5 tydzień. Ot, taka niespodzianka. To już moja druga ciążą, więc już wiem z czym to się je, ale mimo to jestem ciekawa każdego kolejnego dnia. Jak na złość dopadła mnie angina, wczoraj byłam u lekarski rodzinnej, dzisiaj na badaniach krwi, i popołudniu kolejna wizyta u rodzinnej. Eh, aż się boje myśleć co to będzie. Pozdrawiam, Was wszystkie i trzymam kciuki za nasze brzuszki :)

reklama
Do góry