Ja to zawsze mialam problem z zaparciami i nic sie w tym temacie nie zmieniloA kobitki macie takie luźniej że stolce
reklama
adgam1986
Aktywna w BB
jak ja Ci zazdroszcze! Ja w pracy od 6.45 -wstaje o 4.30 żeby się wyrobić i syna, potem do przedszkola go zaworze i do pracy jade. A niestety wieczorem też się szybko nie kładę bo po pracy zajęcia z malym, a potem robota w domu. Tak średnio o 22 chodzę spać.Trzymam kciuki kochana bedzie dobrze, o której wizyta? Ja spie dlugo i szybko chodzę spac zeby mi czas zlecial do wizyty, beta w poniedziałek, i wtedy jak bedzie ok mam sie umowic do gina w przyszlym tygodniu a w jaki dzień przyjmuje nie mam zielonego pojecia oby szybko
A wizytę mam od razu po pracy 15.15
Hehe ja na chorobowym jestem, wolałabym chodzić do pracy szybciej czas by mi leciał, ale tez psychiczne nastawienie nie pozwala mi isc, czuje sie bezpieczniej jak leze, po tych wcześniejszych niemilych sytuacjach. Zresztą zanim zobaczę serduszko musialabym pracować w chemikaliach fizycznie, bo co bym powiedziała ,ze robic nie chce,to by mnie zwolnili. A ty jaka prace wykonujesz?jak ja Ci zazdroszcze! Ja w pracy od 6.45 -wstaje o 4.30 żeby się wyrobić i syna, potem do przedszkola go zaworze i do pracy jade. A niestety wieczorem też się szybko nie kładę bo po pracy zajęcia z malym, a potem robota w domu. Tak średnio o 22 chodzę spać.
A wizytę mam od razu po pracy 15.15
Wrecz przeciwnie [emoji52]A kobitki macie takie luźniej że stolce
monia_l
Wrześniowe mamy'07
WitamyHej, ja w poniedziałek zrobiłam test, okazał się pozytywny. Oczywiście od razu potwierdziłam to u lekarki. U mnie to dopiero 4/5 tydzień. Ot, taka niespodzianka. To już moja druga ciążą, więc już wiem z czym to się je, ale mimo to jestem ciekawa każdego kolejnego dnia. Jak na złość dopadła mnie angina, wczoraj byłam u lekarski rodzinnej, dzisiaj na badaniach krwi, i popołudniu kolejna wizyta u rodzinnej. Eh, aż się boje myśleć co to będzie. Pozdrawiam, Was wszystkie i trzymam kciuki za nasze brzuszki
Dziewczyny wam tez przestala smakowac kawa ? Jeszcze niedawno pilam ze smakiem 3 dziennie a teraz mi nie smakuje dzis zrobilam z mlekiem ale tez niedobra musialam wylac tylko herbate owocowa umiem ostatnio wypic
mala-rybka
Fanka BB :)
Ja kawę pije, ograniczyłam do 2 dziennie małych filiżanek najlepiej gotowaną, ale mogłabym pić
Tak! To mój jedyny objaw [emoji4] tylko ja piłam 2.Witamy
Dziewczyny wam tez przestala smakowac kawa ? Jeszcze niedawno pilam ze smakiem 3 dziennie a teraz mi nie smakuje dzis zrobilam z mlekiem ale tez niedobra musialam wylac tylko herbate owocowa umiem ostatnio wypic
U mnie om tez 28.05 ale ja dopiero usg 22.08 wiec późno się dowiem czy wszystko dobrze czy też nieTo u mnie podobnie.
OM 28.05, cykle 29 dni.
Wczoraj był tylko pęcherzyk bez zarodka. Trzymam za Was kciuki i czekam na wieści!
Mi nie przestała smakować ale zrezygnowałam sama z kawyWitamy
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
To juz dzidzia bedzie fajna duża [emoji3]U mnie om tez 28.05 ale ja dopiero usg 22.08 wiec późno się dowiem czy wszystko dobrze czy też nie
Podziel się: