reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja z młodym do dwóch lat ciągnęłam wielorazowego użytku pieluchy... Naprawdę polecam
I niech dużo pije herbatki lub wody, ogólnie nawadnianie i zupy [emoji6] jakiś rosołek, żadnych kwaśnych zup !!!

reklama
@aga6 ja pamietam ze u nas najlepiej sprawdzala sie masc alatan plus kosztuje ok 5/6zl w aptece
350x350.jpeg

Załączniki

• 350x350.jpeg
    350x350.jpeg
    10,2 KB · Wyświetleń: 248
Hej :)
A ja mam dziś pierwszą wizytę u lekarza :) tylko się zastanawiam czy będzie widać serduszko, czy mi powie ze pusty pecherzyk. Byle nie ciaza pozamaciczna. Ja Bety nie robiłam wcale.
OM mialam 29.05
cykle 28
Dziś jest 6+3, termin na 4.03.
Trzymajcie kciuki ;)
Trzymam kciuki kochana bedzie dobrze, o której wizyta? Ja spie dlugo i szybko chodzę spac zeby mi czas zlecial do wizyty, beta w poniedziałek, i wtedy jak bedzie ok mam sie umowic do gina w przyszlym tygodniu a w jaki dzień przyjmuje nie mam zielonego pojecia oby szybko

A ja mam dziś pierwszą wizytę u lekarza :) tylko się zastanawiam czy będzie widać serduszko, czy mi powie ze pusty pecherzyk. Byle nie ciaza pozamaciczna. Ja Bety nie robiłam wcale.
OM mialam 29.05
cykle 28
Trzymajcie kciuki ;)

To u mnie podobnie.
OM 28.05, cykle 29 dni.
Wczoraj był tylko pęcherzyk bez zarodka. Trzymam za Was kciuki i czekam na wieści!

OM mialam 29.05
cykle 28
Trzymajcie kciuki ;)
Trzymam kciuki !!! [emoji3]

OM mialam 29.05
cykle 28
Trzymajcie kciuki ;)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] będzie dobrze

Hej, ja w poniedziałek zrobiłam test, okazał się pozytywny. Oczywiście od razu potwierdziłam to u lekarki. U mnie to dopiero 4/5 tydzień. Ot, taka niespodzianka. To już moja druga ciążą, więc już wiem z czym to się je, ale mimo to jestem ciekawa każdego kolejnego dnia. Jak na złość dopadła mnie angina, wczoraj byłam u lekarski rodzinnej, dzisiaj na badaniach krwi, i popołudniu kolejna wizyta u rodzinnej. Eh, aż się boje myśleć co to będzie. Pozdrawiam, Was wszystkie i trzymam kciuki za nasze brzuszki :)

reklama
Do góry