reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Cześć Wszystkim
Jestem pierwszy raz na forum i mam takie pytanie.
Mam termin na 1.03 ostatnią miesiączka 20.05 byłam u lekarza 5.06 i nie było widać jeszcze zarodka musze czekać 2 tygodnie.
Możecie mi napisac kiedy słyszałyście serduszko i widziałaś cie echo zarodka

Byłaś za szybko u gin . Ja byłam dzień po spodziewanej miesiączce i był pęcherzyk dopiero

reklama
Tylko ze ja byłam dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce i dlatego tak bardużo się martwię. W częściej nie miałam idealnych ciąż i stad ten niepokoj

Podałam bieżący tydzień a nie zakończone :) tak jak się mówi. Jak ktoś cię zapyta w którym tygodniu jesteś to nie powiesz zakończyłam 4 tygodnie i teraz jest 4 dzień, tylko powiesz że zaczął Ci się 5 tydzień i akurat jest 4 dzień :) a przynajmniej tak mi się wydaje :)
Jak wytlumaczylas to rozumiem Twoje rozumowanie. Wydaje mi sie ze jesli podajesz w dni to bym powiedziala ze jestem w 4 tygodniu I 4 dniu ciazy. Pamietam ze w pierwszej ciazy polozna mi tlumaczyla ze podaje sie ukonczone tygodnie.

Witam i ja.
28 czerwca na teście pokazały się dwie wyraźne kreski. 4 dni po spodziewanym okresie ( który się nie pojawił) zrobiłam betę. Wynik 4800. Jutro idę na pierwsza wizytę do lekarza. Póki co się nie denerwuje, wręcz przeciwnie czuje jakiś wewnętrzny spokój, ale pewnie przed gabinetem stres się pojawi. Trzymam kciuki za wszystkie żeby wszystko było dobrze :):)

Ja się zastanawiam czemu mi lekarz żadnego duohastonu nie dal, zalecił kwas i magnez b 6 i tyle, dzis dzwonie do innego gina bede z nim rozmawiac na ten temat moze bedzie mial inne zdaniw

reklama
Co do apetytu to ja na nic nie mam ochoty. Po owulacji pochlanialam wszystko jak lecialo...slodkie i slone na raz...po obiecie zajadalam sie czekolada a teraz nic mi sie nie chce jesc ale to chyba ze stresu. Chcialabym juz wiedziec, ze wszystko jest dobrze. W pierwszej ciazy na poczatku schudlam 4 kg a potem przytylam 24! Masakra...
Ja przytylam 35 [emoji846]

Do góry