Aneczka85_01
Fanka BB :)
Urlop?
Ciąża zagrożona poronieniem ( mam krwiaczka )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Urlop?
Liczę nawet na coś wiecejWitamy
Beta wysoka wiec już będzie widać ładnie pęcherzyk
Liczę nawet na coś wiecej
W pierwszej ciąży pecherzyk widziałam w 4t5d A teraz wizytę mam w 6t4d. Noo ale zobaczymy, bo to nigdy nic niewiadomo.
A jaki macie progesteron dziewczyny?
No duphaston przy ciąży jest na pidniesienie progesteronu sztucznie i jak plamienia są. Mój lekarz od razu mi dał na progesteron (ze względu na naszą historię strat) i od razu jak wynik dostałam, mmsa do lekarza i duphaston.Nie badalam nikt nigdy nawet nie zalecil mi tego badania
Ja mam luteine dopochwowąA jaki macie progesteron dziewczyny?
A no tak gdzies czytalam,ciezko na raz jak tyle pisze pozniej skojarzyć [emoji106] ja mialam z synem w 13 tygodniu,a u ciebie który to tydzien? Zarodek juz widzialas?Ciąża zagrożona poronieniem ( mam krwiaczka )
Wow! To niezly wynik tez Mi juz bylo tak ciezko pod koniec, ze robilam wszystko, zeby mała juz wyszlaJa przytylam 35 [emoji846]
A no tak gdzies czytalam,ciezko na raz jak tyle pisze pozniej skojarzyć [emoji106] ja mialam z synem w 13 tygodniu,a u ciebie który to tydzien? Zarodek juz widzialas?