reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja na poczatku nie chcialam badac bety bo to tylko stres, ale w ostatniej nieudanej ciazy to kiepski przyrost zaalarmowal mnie ze moge sie spodziewac ze cos bedzie nie tak. Potem w gabinecie nie bylam juz taka zaskoczona I w miare spokojnie zareagowalam, chociaz nadzieja do konca byla.
Teraz chociaz wyniki bety pozwalaja mi we wzglednym spokoju oczekiwac na wizyte.

reklama
Moja suplementacja to kwas foliowy na recepte 5 mg, przed śniadaniem na tarczyce, po śniadaniu jod, witamina D no i duphaston [emoji3]

Co do apetytu to ja na nic nie mam ochoty. Po owulacji pochlanialam wszystko jak lecialo...slodkie i slone na raz...po obiecie zajadalam sie czekolada a teraz nic mi sie nie chce jesc ale to chyba ze stresu. Chcialabym juz wiedziec, ze wszystko jest dobrze. W pierwszej ciazy na poczatku schudlam 4 kg a potem przytylam 24! Masakra...

Ja na poczatku nie chcialam badac bety bo to tylko stres, ale w ostatniej nieudanej ciazy to kiepski przyrost zaalarmowal mnie ze moge sie spodziewac ze cos bedzie nie tak. Potem w gabinecie nie bylam juz taka zaskoczona I w miare spokojnie zareagowalam, chociaz nadzieja do konca byla.
Teraz chociaz wyniki bety pozwalaja mi we wzglednym spokoju oczekiwac na wizyte.

A jaka masz bete i w którym tygodniu robiona ?

U mnie pokazuje ukończony 6 tydzień i 2 dni a ostatnia @ 28.05 :) ciekawa jestem jaka beta wyszla pewnie w stresie jutro pójdę do ginekologa ale póki co czuje wewnętrzny spokój :)

Na jednej z grup widzialam, ze w 1 trymestre wystarczy kwas foliowy...a ovarin jest na zupelnie cos innego takze bez konsultacji z lekarzem wole nic nie brac...

Kochana ovarin reguluje hormony bo ma same dobre wit czyli wit D , wit z grypy b kwas foliowy . Ja konsultowałam z moja i powiedziała ze nie widzi przeciwwskazań tym bardziej ze nie mogę wit z jodem

reklama
Do góry