reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mmmmm i znowi mi smaka narobiłaś w ogóle mam problem z wymyślaniem obiadów...bo na nic nie mam ochoty wrrrr i tak leżę na łóżku i rozmyślam co mam dziś zrobić....ale chyba stanie na klopsikacj w sosie pomidorowym
Ja od rana nic nie jadlam tak mnie muli:/ jak corke karmie to mnie odrzuca az no ale dziecko jesc musi :p od kilku dni tak mam.. w pierwszej ciazy schudlam z 5 kg w pierwszym trymestrze.
Mialam robic kurczaka z makaronem i szpinakiem ale nie wiem czy podołam ugotowac xP

A jak zamawiasz/robisz burgery to pamietaj zeby dobrze wysmazone byly ;-)

@aga6 te ostatnio to kupne bo taki atak miałam he he [emoji3] ale tak,zwracam na takie rzeczy uwagę strasznie.

@Sliim zawsze możesz podzwonić prywatnie żeby sprawdzić co tam w brzuszku słychać [emoji6]

reklama
Ja od rana nic nie jadlam tak mnie muli:/ jak corke karmie to mnie odrzuca az no ale dziecko jesc musi [emoji14] od kilku dni tak mam.. w pierwszej ciazy schudlam z 5 kg w pierwszym trymestrze.
Mialam robic kurczaka z makaronem i szpinakiem ale nie wiem czy podołam ugotowac xP

A jak zamawiasz/robisz burgery to pamietaj zeby dobrze wysmazone byly ;-)
Ja tam z jedzeniem nigdy nie mialam problemu, bylam na becie to po zjadlam magnuma i gniazdko na mieście taka glodna bylam

Do góry