reklama
aga6
Fanka BB :)
No lux med ma masakryczne ceny -.-No to super. U mnie 58 jest po zniżce 15% ! bo w luxmedzie robiona. Ogólnie jak za zboże.
Ale ta srodowa tez będzie bez usg bo na razie nie ma skierowaniaJuz nie nakrecaj @Sliim stalo sie jak sie stalo i czeka do kolejnej wizyty na ktorej zobaczy serduszko i dzidziusia
aga6
Ja od rana nic nie jadlam tak mnie muli:/ jak corke karmie to mnie odrzuca az no ale dziecko jesc musi od kilku dni tak mam.. w pierwszej ciazy schudlam z 5 kg w pierwszym trymestrze.Mmmmm i znowi mi smaka narobiłaś w ogóle mam problem z wymyślaniem obiadów...bo na nic nie mam ochoty wrrrr i tak leżę na łóżku i rozmyślam co mam dziś zrobić....ale chyba stanie na klopsikacj w sosie pomidorowym
Mialam robic kurczaka z makaronem i szpinakiem ale nie wiem czy podołam ugotowac xP
A jak zamawiasz/robisz burgery to pamietaj zeby dobrze wysmazone byly ;-)
aga6
No fakt ale co ma zrobic? Jedyne co to isc prywatnie jak ma mozliwosc ;-)Ale ta srodowa tez będzie bez usg bo na razie nie ma skierowania
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
U mnie 26zl... To u was jakąś masakraDziewczyny ta bete to prywatnie mialyscie? Ja płacilam 70zl
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
No ja po becie. Czekam na wynik.... Ajajaj
Czekam i ja [emoji846] beda koło 18No ja po becie. Czekam na wynik.... Ajajaj
reklama
Ja tam z jedzeniem nigdy nie mialam problemu, bylam na becie to po zjadlam magnuma i gniazdko na mieście taka glodna bylamJa od rana nic nie jadlam tak mnie muli:/ jak corke karmie to mnie odrzuca az no ale dziecko jesc musi [emoji14] od kilku dni tak mam.. w pierwszej ciazy schudlam z 5 kg w pierwszym trymestrze.
Mialam robic kurczaka z makaronem i szpinakiem ale nie wiem czy podołam ugotowac xP
A jak zamawiasz/robisz burgery to pamietaj zeby dobrze wysmazone byly ;-)
Podziel się: