Ja też lubie pospac ale do roboty muszę chodzić [emoji2]Jej tyle wiadomości!! Trzymam kciuki za wszystkie bety ja też z tych śpiący h i dopiero wstaje... I za jakąś godzinkę może na bete
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ost miesiączkę miałam 26.5 także to 6 tydzień 2 dzień według aplikacjiA Ty w którym tyg jesteś?
U mnie według kalendarzu wychodzi poczecie 21 czerwca, ale wiem ze byl to 24 czerwiec hehe wiec termin powinnam miec na 16 marca , pisze że aktualnie jestem w 5 tygodniu,ale maks 4 tydzien. Nie rozumiem tych przelicznikow, bo tak czy tak ciążę licza od dnia miesiączki, bo jesli zaszlam dwa tygodnie temu a mam czwarty tydzień ,czyli za dwa tygodnie mozliwe ,ze bedzie coś widac?
agrafka07
Sam wynik robiłam 5 dni przed terminem planowanej @ ostatnia miałam 28 mają myślałam , że jakoś wszystko szybciej pojdzie i juz w tym tygodniu usg będę mieć a tu nici
Nie miałaś usg? Policzyłam sobie i zaczynasz już 7 tydzień, ja bym już się za serduszkiem w tym czasie rozglądała. Ale jak dobrze wyczytałam, w środę kolejna wizyta, tak?
agrafka07
U mnie według kalendarzu wychodzi poczecie 21 czerwca, ale wiem ze byl to 24 czerwiec hehe wiec termin powinnam miec na 16 marca , pisze że aktualnie jestem w 5 tygodniu,ale maks 4 tydzien. Nie rozumiem tych przelicznikow, bo tak czy tak ciążę licza od dnia miesiączki, bo jesli zaszlam dwa tygodnie temu a mam czwarty tydzień ,czyli za dwa tygodnie mozliwe ,ze bedzie coś widac?
Ja właśnie kończę 4 tydzień i planuję umówić się na dokładnie za 2 tygodnie. Ja tam liczę nawet na serduszko pod koniec 6 tygodnia. Czy może zbyt optymistyczna jestem?.. :|
Ja mialam w 6 tygodniu kiedys pamietam, bo bralam od razu l4,ale jesli nie będzie to nic ma czas nawet do 8 tygodniaJa właśnie kończę 4 tydzień i planuję umówić się na dokładnie za 2 tygodnie. Ja tam liczę nawet na serduszko pod koniec 6 tygodnia. Czy może zbyt optymistyczna jestem?.. :|
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Wszystko jest możliwe ale jakby się nie udało to wiesz daj wam czas mi ustawiła kolejna wizytę w 8tyg. Także być albo nie byćJa właśnie kończę 4 tydzień i planuję umówić się na dokładnie za 2 tygodnie. Ja tam liczę nawet na serduszko pod koniec 6 tygodnia. Czy może zbyt optymistyczna jestem?.. :|
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Z jednej strony też bym chciała do pracy. Może w sierpniu wrócę jak się wszystko wyklaruje z bejbim. plamienia się skończyły. Trwały w sumie tydzień. Mierne nasilone... Także mam nadzieję że to ta opcja plamienia w czasie oczekiwanej miesiączki. ZobaczymyJa też lubie pospac ale do roboty muszę chodzić [emoji2]
Aneczka85_01
Ja od ponad tygodnia leżę w łóżku i okropnie się nudzę , chce do pracy chociaż na pare tygodni . Ja dostałam l4 odrazu jak zaczęłam plamić bo krwiaczek się zrobił i nie mogę zadlugo siedzieć
reklama
Ja nie bede chciala chodZić do pracy bo mam lipna nie służąca ciążyJa od ponad tygodnia leżę w łóżku i okropnie się nudzę , chce do pracy chociaż na pare tygodni . Ja dostałam l4 odrazu jak zaczęłam plamić bo krwiaczek się zrobił i nie mogę zadlugo siedzieć
Podziel się: