reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U mnie według kalendarzu wychodzi poczecie 21 czerwca, ale wiem ze byl to 24 czerwiec hehe wiec termin powinnam miec na 16 marca , pisze że aktualnie jestem w 5 tygodniu,ale maks 4 tydzien. Nie rozumiem tych przelicznikow, bo tak czy tak ciążę licza od dnia miesiączki, bo jesli zaszlam dwa tygodnie temu a mam czwarty tydzień ,czyli za dwa tygodnie mozliwe ,ze bedzie coś widac?

Sam wynik robiłam 5 dni przed terminem planowanej @ ostatnia miałam 28 mają :) myślałam , że jakoś wszystko szybciej pojdzie i juz w tym tygodniu usg będę mieć a tu nici

Nie miałaś usg? Policzyłam sobie i zaczynasz już 7 tydzień, ja bym już się za serduszkiem w tym czasie rozglądała. Ale jak dobrze wyczytałam, w środę kolejna wizyta, tak?

U mnie według kalendarzu wychodzi poczecie 21 czerwca, ale wiem ze byl to 24 czerwiec hehe wiec termin powinnam miec na 16 marca , pisze że aktualnie jestem w 5 tygodniu,ale maks 4 tydzien. Nie rozumiem tych przelicznikow, bo tak czy tak ciążę licza od dnia miesiączki, bo jesli zaszlam dwa tygodnie temu a mam czwarty tydzień ,czyli za dwa tygodnie mozliwe ,ze bedzie coś widac?

Ja właśnie kończę 4 tydzień i planuję umówić się na dokładnie za 2 tygodnie. Ja tam liczę nawet na serduszko pod koniec 6 tygodnia. :D Czy może zbyt optymistyczna jestem?.. :|

Ja właśnie kończę 4 tydzień i planuję umówić się na dokładnie za 2 tygodnie. Ja tam liczę nawet na serduszko pod koniec 6 tygodnia. :D Czy może zbyt optymistyczna jestem?.. :|
Ja mialam w 6 tygodniu kiedys pamietam, bo bralam od razu l4,ale jesli nie będzie to nic ma czas nawet do 8 tygodnia

Wszystko jest możliwe :D ale jakby się nie udało to wiesz daj wam czas :) mi ustawiła kolejna wizytę w 8tyg. Także być albo nie być :)

Ja też lubie pospac ale do roboty muszę chodzić [emoji2]
Z jednej strony też bym chciała do pracy. Może w sierpniu wrócę jak się wszystko wyklaruje z bejbim. :) plamienia się skończyły. Trwały w sumie tydzień. Mierne nasilone... Także mam nadzieję że to ta opcja plamienia w czasie oczekiwanej miesiączki. Zobaczymy

Ja od ponad tygodnia leżę w łóżku i okropnie się nudzę , chce do pracy chociaż na pare tygodni . Ja dostałam l4 odrazu jak zaczęłam plamić bo krwiaczek się zrobił i nie mogę zadlugo siedzieć

reklama
Do góry