reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja teraz co drugi dzień takie brunatne plamienia. Malutkie... Ale są... Myślicie że jak są takie mierne plamienia to można tą luteine dopochwowo stosować czy przejść na doustne?

reklama
Tak, tak, ale ja znam siebie i miałam rację bo już teraz leci czerwona krew. Cóż, widocznie to nie czas na 3 dziecko. Może jeszcze zajrzę do was. Na daną chwilę życzę wam powodzenia [emoji9]
A kiedy do lekarza? Trzymaj się :* ja też mam takie podejście że lepiej nastawić się na najgorsze... Ale cień szansy zawsze jest.
To jakieś zle sny :(

Mnie martwi ta beta 31,5 ze mala,ale w sumie patrzac na zapłodnienie do ktorego doszlo 2 tygodnie temu to chyba nie jest zla. Umre ze zmartwienia do poniedziałku

Pocieszylas mnie nie jestem sama a juz sie martwilam,czyli beta ok, ja juz po tych niepowodzeniach szaleje
Wiesz co ja myślałam ze będę miała ok 10 no może 20 nie liczyłam nawet na 36:-Dja dwa miesiące temu przeszłam biochemiczna i też mam stracha ale cóż mi zostało.jestem dobrej myslii ty też bądź.będzie wszystko dobrze zobaczysz.liczy się pozytywne nastawienie:)
Jesteś też przed terminem@?

Wiesz co ja myślałam ze będę miała ok 10 no może 20 nie liczyłam nawet na 36:-Dja dwa miesiące temu przeszłam biochemiczna i też mam stracha ale cóż mi zostało.jestem dobrej myslii ty też bądź.będzie wszystko dobrze zobaczysz.liczy się pozytywne nastawienie:)
Jesteś też przed terminem@?
Ja mialam miec miesiaczke 4/5, ale roznie miewalam, ale jestem pewna ze zaszlam nie wczesniej niz 2 tygodnie temu, bo dopiero wtedy bez zabezpieczenia uprawialam seks takze najwcześniej wtedy zaszlam, moze dlatego wczesna ciaza, a ty kiedy powstarzasz bete? Ja w poniedziałek sprawdzam, bo musze wiedzieć czy chodzic do pracy czy nie ,bo w chemii pracuje i fizycznie przez to sie boje bardzo tym bardziej po stratach

reklama
Do góry