reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Mam wykonać bhcg w poniedziałek i środę a czwartek usg . Może 6 tydzień to za młoda ciąża ;(
Wiele osób pisze ze w 6 a nawet 7 nic nie widać... Także cierpliwości. Wiemy co czujesz... Każda godzina jest stresująco i to jak już tak z góry ktoś ci mówi o jakimś zatrzymaniu rozwoju. No daj sobie czas do 8 tyg. No i oczywiście ocena bety też pośrednio coś powie. Dawaj znak :* Ja chyba też w pon zrobię bo nie wytrzymam. Niby nie plamie już... Ale mam jakieś dziwne bóle brzucha... Nie pamiętam już jak to było przy poronieniu w zeszłym roku. Starałam się to wymazać z pamięci. Jeny jakby się nie udało to będzie jakiś zły sen.
Ale cały czas jednak jestem dobrej myśli i nastawiam się pozytywnie. Nie powinny nas żadne źle rzeczy spotykać!

reklama
Witajcie zrobiłam wczoraj test ciążowy jedna wyszla słaba, dziś robiłam bete wyszła wczesna ciąża w poniedziałek powtórka mam nadzieję ,że będzie wzrost i się uda. Fakt faktem do pierwszego zblizenia bez zabezpieczenia doszło 24 czerwca takze wszystko realne,ze to wczesne tygodnie. Trzymam za was kciuki i witam

Witam. Chyba do Was dołączę jak mogę.?Wczoraj zrobiłam test i wyszła druga kreseczka, dziś powtórzyłam i również jest . Mam 35 lat dlatego bardzo się boję czy wszystko będzie ok. Staraliśmy się już od października zeszłego roku. Żeby było śmiesznie w zeszły poniedziałek jak byłam u lekarza to ze względu na wiek i podejrzenie endometriozy skierował mnie do kliniki leczenia niepłodność i. Mamy już synka, ktory w listopadzie skończy 3 latka. Gratuluję Wszystkim przyszłym marcowy mamusiom. Test z wczoraj i dziś.

Załączniki

• IMG_20180707_054506.jpg
    IMG_20180707_054506.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 92
  • IMG_20180707_054525.jpg
    IMG_20180707_054525.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 95
Witam. Chyba do Was dołączę jak mogę.?Wczoraj zrobiłam test i wyszła druga kreseczka, dziś powtórzyłam i również jest . Mam 35 lat dlatego bardzo się boję czy wszystko będzie ok. Staraliśmy się już od października zeszłego roku. Żeby było śmiesznie w zeszły poniedziałek jak byłam u lekarza to ze względu na wiek i podejrzenie endometriozy skierował mnie do kliniki leczenia niepłodność i. Mamy już synka, ktory w listopadzie skończy 3 latka. Gratuluję Wszystkim przyszłym marcowy mamusiom. Test z wczoraj i dziś.

Witamy ;) ja tez jestem nowa ;) i prawie w podobnym wieku bo 33. Jak narazie muszę czekać do 12.7 co się dzieje . Ty się nie denerwuj napewno wszystko będzie dobrze

Mój zły sen prawie na pewno się zaczął. Drugi raz dzieje się to samo. Dziś 44dc i mam dużo brązowego śluzu. Już wczoraj widziałam że coś się dzieje o śluz zmienił kolor jasnego na taki lekko szary brudny. A dziś rano jak widać w opisie. Pierwsza ciąża idealna. Potem starania drugie dziecko poronienie w 46dc, potem zdrowy synek numer 2 się rodzi. I teraz kolejną ciąż i bach powtórka z rozrywki. Piątek-sobota barunatny śluz. Widzę, ze juz zaczwlonsie poronienie na 90%. Nie wierze nawet w inny scenariusz. Jesli sytuacja będzie taka sama to pójdę w poniedziałek do gina, jeśli rozpocznie się już normalne krwawienie to zaczekam do zakończenia. Nie mam co biec na ip będę tam czekać kilka godzin na sprawdzenie ciąży badaniem bo nie mam jeszcze karty ciąży. Potem co by nie bylomodesla do domu. Tu nie ma zwyczaju dawać pacjentkom leków jak luteina czy duphaston. Maja zasady, że ciąża albo sama się różni ie, albo umrze. Nie wspomagają ciąży.
Eh jak dobrze, w takim momencie, że masz soboty ma wolne, no i mam moich chłopców.
Trochę smutno..

Mój zły sen prawie na pewno się zaczął. Drugi raz dzieje się to samo. Dziś 44dc i mam dużo brązowego śluzu. Już wczoraj widziałam że coś się dzieje o śluz zmienił kolor jasnego na taki lekko szary brudny. A dziś rano jak widać w opisie. Pierwsza ciąża idealna. Potem starania drugie dziecko poronienie w 46dc, potem zdrowy synek numer 2 się rodzi. I teraz kolejną ciąż i bach powtórka z rozrywki. Piątek-sobota barunatny śluz. Widzę, ze juz zaczwlonsie poronienie na 90%. Nie wierze nawet w inny scenariusz. Jesli sytuacja będzie taka sama to pójdę w poniedziałek do gina, jeśli rozpocznie się już normalne krwawienie to zaczekam do zakończenia. Nie mam co biec na ip będę tam czekać kilka godzin na sprawdzenie ciąży badaniem bo nie mam jeszcze karty ciąży. Potem co by nie bylomodesla do domu. Tu nie ma zwyczaju dawać pacjentkom leków jak luteina czy duphaston. Maja zasady, że ciąża albo sama się różni ie, albo umrze. Nie wspomagają ciąży.
Eh jak dobrze, w takim momencie, że masz soboty ma wolne, no i mam moich chłopców.
Trochę smutno..
Ann bardzo mi przykro [emoji22] nie trać nadziei do końca. Strasznie się to czyta. Przytulam.

Ulka gratulacje. I nie przesadzaj z tym wiekiem. Tez mam 35 to normalne.

reklama
Trochę smutno..

Do góry