martoosia04
Fanka BB :)
Podzialane haha nawet 3!
A mój to ledwo dwa razy daje radę [emoji23] Zazdro!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podzialane haha nawet 3!
Mój to już ma dość bo ile można haha,ale dzisiaj to chyba czuje ode mnie hormony, bo jakaś magia jestA mój to ledwo dwa razy daje radę [emoji23] Zazdro!
@Włosia ja też miałam starania w pierwszym cyklu po poronienie samoistnym. I się udały. Syn ma teraz 21mcy więc trzymam kciuki za was [emoji4]
@Konwalijka89 to raczej normalne, macica się rozciąga. Robi się miejsce dla dzidziusia.
@martosia04 a jak u was ?
Zagnieżdżanie występuje od 6 do 12 dni więc teoretycznie możesz robić nawet i 7 czy 8 dnia ale ja bym raczej czekała do tych 12 a najlepiej 14 dni od owulacji [emoji4]Jak myślicie po ilu dniach od owu mogę zrobić betę z krwi ?
Nie [emoji4]Aaaaa! Was tez tak mdli?
u mnie objawów zero gdyby nie spóźniająca @ i 2 mocne krechy na teście to nie wiedziala bym że jestem w ciąży. Dziś mam zamiar iśc do lekarza ponieważ po ostatnim poronnieniu powiedzial że mam przyjść jak bedą 2 kreseczki na teście i da mi duphaston. Narazie jestem ostrożna nie wierzę jeszcze ,boję się uwierzyć ....Aaaaa! Was tez tak mdli?
po 10 najwyżej pójdę później jeszczeZagnieżdżanie występuje od 6 do 12 dni więc teoretycznie możesz robić nawet i 7 czy 8 dnia ale ja bym raczej czekała do tych 12 a najlepiej 14 dni od owulacji [emoji4]