reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
@sandruszkin i jakie decyzje lekarzy?

@aga6 no ja też włażnie zaczęłam miewać głupie sny i do tego bardzo je pamiętam rano.

@Konwalijka89 czekamy na jutrzejsze pozytywne wieści [emoji6]

@nata$za88 no to beta pięknie rośnie [emoji16][emoji16]

Po południowej drzemce dzisiaj obudziłam się rozpalona, odczekałam trochę czasu, trochę ostygłam i zmierzyłam temperature. 37,1 więc na początku ciąży tak podniesiona temperatura to raczej normalne. Jednak rano chyba pojdę zrobić podstawowe badanie krwi.

reklama
U mnie beta dzis 2175, od 26.06 ładnie sie podwajała, zerkne jeszcze we wtorek czy nadal dobrze rośnie i dam jej spokój, kuje mnie wciąż z prawej strony, ale nie caly czas, mysle jesli do 16 nie stanie sie nic złego to sama oszaleje z zamartwiania sie [emoji14]
Fajnie, ze jest nas coraz więcej, piszcie dziewczyny o Waszych objawach, samopoczuciu, to mnie zawsze ciekawi :)
Bardzo Ci gratuluje [emoji16][emoji8]

@sandruszkin i jakie decyzje lekarzy?

@aga6 no ja też włażnie zaczęłam miewać głupie sny i do tego bardzo je pamiętam rano.

@Konwalijka89 czekamy na jutrzejsze pozytywne wieści [emoji6]

@nata$za88 no to beta pięknie rośnie [emoji16][emoji16]

Po południowej drzemce dzisiaj obudziłam się rozpalona, odczekałam trochę czasu, trochę ostygłam i zmierzyłam temperature. 37,1 więc na początku ciąży tak podniesiona temperatura to raczej normalne. Jednak rano chyba pojdę zrobić podstawowe badanie krwi.
Ja mam wieczne dusznosci i napady gorąca -.-

A odnosnie cen bety to ja nie mam tego problemu bo nie robie zeby sie nie stresowac :p

Witam dziewczyny bardzo wam gratuluję Mam ukochanego synka (08.2014) i dwa aniołki , ostatni aniołek miał 4 tygodnie (06.2018). Póki co staramy się z mężem o kolejnego brzdąca i jakby się udało byłby to koniec marca i oby :) testować będę dopiero 13 lipca z bety. Trzymajcie kciuki
Trzymam mocno kciuki! Mozecie sie tak szybko starac? Ja musialam miesiac odczekac po samoistnym poronieniu.

Ja mam wieczne dusznosci i napady gorąca -.-

A odnosnie cen bety to ja nie mam tego problemu bo nie robie zeby sie nie stresowac :p

Trzymam mocno kciuki! Mozecie sie tak szybko starac? Ja musialam miesiac odczekac po samoistnym poronieniu.
Mnie powiedział lekarz, żeby od razu się starać, że nie trzeba czekać. I tak też robie. Czuje się ok także nie ma na co czekać

reklama
Do góry