reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
@aga6 gratulacje kochana raz jeszcze! Spokojnej ciąży życzę i myśl pozytywnie! Jak nie raz pisałam, podobno „ nic dwa razy się nie zdarza” i tego się trzymaj!
Ja dokładnie 9 lat temu na teście zobaczyłam dwie kreseczki. Taki prezent miałam urodzinowy. Teraz ten prezent chrapie obok korzystając z okazji bo taty nie ma, wiec godnie zajął jego miejsce w sypialni ;)

Gratuluje Wam wszystkim i życzę spokojnej i zdrowej ciąży aż do rozwiązania!
Lutowo-marcowe to super dzieciaczki! :)

reklama
Czesc dziewczyny. Ja tez kilka dni temu zobaczylam 2 kreski na tescie. Jestem mama 22 miesiecznego synka ( sierpniowki 2016). Jestem bardzo szczesliwa, ale troche przerazona. Ja bylam u lekarza w piatek. Musialam, poniewaz choruje na astme i zazywam rozne leki. Nastepna wizyta za okolo tydzien i wtedy bede miala badania krwi i moczu. Na razie jest jeszcze za wczesniej. Rozne aplikacje wyliczaja mi termin na 6-7 marca

Hej dziewczyny gratuluję wam ciąży [emoji6][emoji6][emoji6]
Ja tez ujrzałam kolejne II kreski na testach, tak bardzo zaplanowane [emoji5][emoji5]
W każdym razie to będzie nasze 3 dziecko. Mamy już 2 synów. Życzę nam spokojnych 8 kolejnych miesięcy.

Aaa wychodziło by że TP 3 lub 4 marzec.

Hej , hej

i ja się nieśmiało witam :D zaglądałam na to forum wiele razy, jednak dopiero teraz się zarejestrowałam :)
W środę ujrzałam dwie kreski na teście i beta tylko to potwierdziła :D
Jestem przerażona bo mam już trzy Aniołki w niebie, jednak pozytywne myślenie musimy włączyć na najwyższych obrotach. Wierzę, że dzięki Wam kobietki przebrnę dzień po dniu :)

O dobrze ze sa inne wielodzietne, Halszka, twoje najmlodsze ma 4 miesiace? Co sprawilo ze sie zdecydowalas tak szybko na nastepne (jesli bylo planowane). No judgement pytam bo zawsze pod koniec mam tak dosyc ciazy ze co najmniej 2 lata nie moge nawet myslec o kolejnym "zajsciu":-)

O dobrze ze sa inne wielodzietne, Halszka, twoje najmlodsze ma 4 miesiace? Co sprawilo ze sie zdecydowalas tak szybko na nastepne (jesli bylo planowane). No judgement pytam bo zawsze pod koniec mam tak dosyc ciazy ze co najmniej 2 lata nie moge nawet myslec o kolejnym "zajsciu":-)

Tak ;) Elizabeth skończyła 4 miesiące 11 czerwca.
Czemu tak szybko? Zdecydowało o tym to, że wraz z mężem mamy stabliną pracę i warunki mieszkaniowe dla takiej gromady. Poza tym zawsze chcieliśmy dużą rodzinę.
Jeśli chciałabyś dołączyć to tutaj jest forum dla mam wielodzietnych. Serdecznie zapraszam,
Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

To ile to dzieciaczków u Ciebie? @MrsM

U mnie dwoje z duza przerwa, 8 letnia dziewczynka i 2.5 letni chlopiec (w miedzyczasie wlasnie nie bylo warunkow do powiekszenia rodziny). Drugie dziecko to wlasciwie mialo byc moje ostatnie slowo w temacie reprodukcji ale ni z tego ni z owego zamarzylo sie kolejne i po pierwszym miesiacu not trying not preventing - bam!

reklama
Do góry