reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Jak będzie nas więcej to zgłaszam się do zrobienia tabelki :-D
Przypomnij sie za jakis czas ;-)

Kasienka3b trzeba wierzyć [emoji4]

aga6 poronilas w teraz w marcu? [emoji853]

Halszka_00 tak szybko wróciła Ci płodność po porodzie czy nie karmisz piersią?
20.03.18 dowiedzialam sie o ciąży a 18.04 poroniłam.
Szczęście w nieszczęściu że mam już córcie z marca 2017:-) i jakos zajęłam się nią i skupiłam na niej i jakoś bardzo źle nie zniosłam chociaż przykro było i jest nadal ale trzeba wziac sie w garsc i isc do przodu :)
Jak teraz wszystko dobrze pojdzie to bede miala dwojme dzieciaczkow z marca ;-) jedno z 2017 drugie 2019;p

reklama
Kasienka3b trzeba wierzyć
emoji4.png

aga6 poronilas w teraz w marcu?
emoji853.png

Halszka_00 tak szybko wróciła Ci płodność po porodzie czy nie karmisz piersią?

Nie karmiłam długo, zatem i wróciła :biggrin2: Poza tym z tego co mi wiadomo nawet podczas karmienia piersią można zajść w ciążę, więc to chyba nie jest reguła.

Przypomnij sie za jakis czas ;-)

20.03.18 dowiedzialam sie o ciąży a 18.04 poroniłam.
Szczęście w nieszczęściu że mam już córcie z marca 2017:-) i jakos zajęłam się nią i skupiłam na niej i jakoś bardzo źle nie zniosłam chociaż przykro było i jest nadal ale trzeba wziac sie w garsc i isc do przodu :)
Jak teraz wszystko dobrze pojdzie to bede miala dwojme dzieciaczkow z marca ;-) jedno z 2017 drugie 2019;p

Przypomnę, przypomnę jeszcze nie raz :happy2: Jestem pewna, że wszystko u Ciebie będzie teraz ok.

Witam Was Marcóweczki. Dzisiaj zrobiłam test w 25dc nie mogłam sie powstrzymac i wyszła lekka kreska ale jest. Zresztą podeśle zdjęcie to same zobaczycie czy jest czy mi sie przywidziało ;)

Załączniki

• 15300832009891648250568.jpg
    15300832009891648250568.jpg
    840,9 KB · Wyświetleń: 293
aga6 jakbym czytała swoją historię. Dokładnie takie same odstępy, czas kiedy poronilam druga ciążę i kiedy zaszła w kolejną. Tylko u nas to ,miało miejsce w 2015r dokładnie zaszła w ciążę w listopadzie i grudniu poronilam. W styczniu 2016 byłam w ciąży i mam dwóch chłopaków z 2letnia różnica wieku. Jeden z 29.09.14 drugi z 9.10.16 [emoji4]

Halszka_00 owszem można. Tylko właśnie wtedy kiedy szybko wraca płodność i owulacji nastąpi przed pierwszą miesiączka. Ja nawet jakbym chciała szybciej to po mi nie pozwolilo, bo dopiero po odstawieniu mi wrocil okres. Mimo że syn miał 16mcy i jadł całkiem nie dużo.

MamaMiKa31 tak widac[emoji1] też taka miałam tylko w 27dc. Gratuluję!

Witam Was Marcóweczki. Dzisiaj zrobiłam test w 25dc nie mogłam sie powstrzymac i wyszła lekka kreska ale jest. Zresztą podeśle zdjęcie to same zobaczycie czy jest czy mi sie przywidziało ;)
Zdecydowanie widac :)

aga6 jakbym czytała swoją historię. Dokładnie takie same odstępy, czas kiedy poronilam druga ciążę i kiedy zaszła w kolejną. Tylko u nas to ,miało miejsce w 2015r dokładnie zaszła w ciążę w listopadzie i grudniu poronilam. W styczniu 2016 byłam w ciąży i mam dwóch chłopaków z 2letnia różnica wieku. Jeden z 29.09.14 drugi z 9.10.16 [emoji4]

Halszka_00 owszem można. Tylko właśnie wtedy kiedy szybko wraca płodność i owulacji nastąpi przed pierwszą miesiączka. Ja nawet jakbym chciała szybciej to po mi nie pozwolilo, bo dopiero po odstawieniu mi wrocil okres. Mimo że syn miał 16mcy i jadł całkiem nie dużo.

MamaMiKa31 tak widac[emoji1] też taka miałam tylko w 27dc. Gratuluję!

Dajesz nadzieję! Oby tym razem bylo wszystko ok <3 w piatek mam wizyte i niby staram sie nie denerwowac ale jakiś stresik jest.. czy ciaza jest dobrze umiejscowiona, czy wszystko dobrze sie rozwija

Widać widać [emoji3]

Powolutku tutaj nas więcej [emoji3] dzisiaj idę na pierwsze pogaduchy czy mam coś brać dodatkowo...ze względu na naszą historię z ciążami. Niech przy okazji zrobi mi usg co upewnie się, że ciąża jest tam gdzie powinna.

reklama
Do góry