reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziekuje kochana ;) mam nadzieje ze tym razem dobrze sie skonczy !
Tak skończy się dobrze,innej opcji nie ma!
Jakby taki znak...wiesz..wtedy w marcu 2 kreseczki a teraz termin masz marcowy więc wierzę w to że Twój kochany aniołek zaopiekuje się Tobą i swoim rodzeństwem i wszystko zakończy się pomyślnie.Macie swojego Anioła Stróża:) Ściskam mocno i serdecznie gratuluję..Będę tu do Was zaglądać jeśli nie macie nic przeciwko.Buziaki;)

Ja sie nieśmiało witam, na razie nie mysle o sobie jako o ciężarówce, modle sie żeby ta ciaza sie utrzymała i była dobrze umiejscowiona :) termin z om to: 4.03 ale wg owulacji 6.03
Dzis robiłam kolejna betę ale laboratorium chyba o mnie zapomniało - wyników wciąż brak :( siedzę jak na szpilkach
Hej! Daj koniecznie znac jak tam pierwsza beta i dzisiejszy przyrost:) trzymam kciuki!

Ja postanowilam nie sprawdzac bety.. co ma byc to bedzie. A to przeliczanie itp tylko stres we mnie wywoluje ;p

Ja także witam przyszłe mamy i dołączam do tematu.
Jestem Elżbieta i mam już trójkę szkrabów;
Edward (kwiecień 2013), Jerzy (listopad 2014), Elżbieta (luty 2018).
Termin z ostatniej miesiączki to 8 marca.
Spokojnej ciąży, dziewczyny!
Gratulacje! Ja z marcowych mam 2018. Szybko powróciłaś do ciezaroweczek. [emoji7] Z racji cc muszę odczekać trochę czasu, ale mam nadzieję być grudniowka.

Wszystkim przyszłym marcowym mamusiom życzę nuuudnej ciąży i jak najmniej negatywnych dolegliwości! [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Gratulacje! Ja z marcowych mam 2018. Szybko powróciłaś do ciezaroweczek. [emoji7] Z racji cc muszę odczekać trochę czasu, ale mam nadzieję być grudniowka.

Wszystkim przyszłym marcowym mamusiom życzę nuuudnej ciąży i jak najmniej negatywnych dolegliwości! [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Dziękuję bardzo ;) Trzymam kciuki, że marzenie się spełni.

Kasienka3b trzeba wierzyć [emoji4]

aga6 poronilas w teraz w marcu? [emoji853]

Halszka_00 tak szybko wróciła Ci płodność po porodzie czy nie karmisz piersią?

reklama
Widzisz to chyba tez zalezy od przeżyć przy stracie, ja praktycznie nie mierzyłam bety ale robiłam testy i przeżywałam, że jaśnieją kreski zamiast ciemnieć, beta mnie uspokaja, będzie spadek - trudno, będę gotowa na najgorsze.
Umowilas juz lekarza? Masz jakies objawy?
Mi beta super wychodzila. W 48h przyrost o 200%.. takze ja juz zdaje sie na los bo mnie to zmyliło tylko.
Teraz mam luteine i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!:)

A z objawow to tkliwosc piersi i spac mi sie chce straaaaasznie.. i dzis rano mnie mdliło. A Ty?
Do lekarza ide w piatek już bo ta Luteina mi sie skonczy i potrzebuję receptę.

Do góry