Nawet nie wiem o co chodzi w tych wynikach [emoji23] no dlatego ja pytalam o ten duphaston czy luteine bo sie dziwie ze mi nie kazał brac, szukam dalej innego ginekologa, bo tragediaNo duphaston przy ciąży jest na pidniesienie progesteronu sztucznie i jak plamienia są. Mój lekarz od razu mi dał na progesteron (ze względu na naszą historię strat) i od razu jak wynik dostałam, mmsa do lekarza i duphaston.
Mój wynik:
Zobacz załącznik 875708
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Nawet nie wiem o co chodzi w tych wynikach [emoji23] no dlatego ja pytalam o ten duphaston czy luteine bo sie dziwie ze mi nie kazał brac, szukam dalej innego ginekologa, bo tragedia
Wiesz nie zaszkodzi brać a może pomoc
Ja dotarlam do 40 tygodnia i nie chcial maly wyjsc tak jak mialam starty tak syn trzymal sie dobrze, przyszedl przez cc wazyl 4200 i 62cmWow! To niezly wynik tez Mi juz bylo tak ciezko pod koniec, ze robilam wszystko, zeby mała juz wyszla
Aneczka85_01
Fanka BB :)
A któraś robiła może badania tsh teraz ?
Zazdroszczę chcialabym tak sie pozniej dowiedziec tez i bym nie musiala tak sie stresowac zawsze to krocejMi wyszedl progesteron 30 wiec chyba jest ok. W pierwszej ciazy w ogole o niej nie wiedzialam do 14 tyg wiec przez cala ciaze bez progesteronu sie udalo a ile mniej stresu...
No skoro jesteś po przejściach i tak płytka diagnostyka...no ja bardzo jestem przewrażliwiona i nie chcę niczego przeoczyć może dlatego bardzo męczę mojego lekarza nawałem pytań [emoji6]Nawet nie wiem o co chodzi w tych wynikach [emoji23] no dlatego ja pytalam o ten duphaston czy luteine bo sie dziwie ze mi nie kazał brac, szukam dalej innego ginekologa, bo tragedia
Ja w 39 tyg urodzilam. W 38 juz robilam wyprawy po schodach i dzialalam z mężem Spory Kluseczek ci sie urodzilJa dotarlam do 40 tygodnia i nie chcial maly wyjsc tak jak mialam starty tak syn trzymal sie dobrze, przyszedl przez cc wazyl 4200 i 62cm
Ja tez pytalam ale stwierdził ze poki serce nie bedzie bic nie da mi żadnych lekow, i wyniki tez dopiero wtedyNo skoro jesteś po przejściach i tak płytka diagnostyka...no ja bardzo jestem przewrażliwiona i nie chcę niczego przeoczyć może dlatego bardzo męczę mojego lekarza nawałem pytań [emoji6]
reklama
Zależy jaka jednostka bo są dwie [emoji3]Mi wyszedl progesteron 30 wiec chyba jest ok. W pierwszej ciazy w ogole o niej nie wiedzialam do 14 tyg wiec przez cala ciaze bez progesteronu sie udalo a ile mniej stresu...
Ja robiłam bo nan HashimotoA któraś robiła może badania tsh teraz ?
Podziel się: