Dokladnie...bylo o wiele prosciej niz teraz. Zrobilam test a po dwoch dniach juz bylam na usg a tam juz piekna dzidzia <3Zazdroszczę chcialabym tak sie pozniej dowiedziec tez i bym nie musiala tak sie stresowac zawsze to krocej
reklama
No u mnie też nie było, a dał od razu toksoplazmoze do zrobienia i progesteron.Ja tez pytalam ale stwierdził ze poki serce nie bedzie bic nie da mi żadnych lekow, i wyniki tez dopiero wtedy
Ja tez robilam bo mam niedoczynnoscZależy jaka jednostka bo są dwie [emoji3]Ja robiłam bo nan Hashimoto
No musiałam zwiększyć dawke leku no i jakoś za niecaly miesiąc konsultacja ale dziś ginekologa jeszcze spytam. Bo podskoczyło mi TSH ale ft4 ładne.Ja tez robilam bo mam niedoczynnosc
Jednostka taka jak na zdjeciuZależy jaka jednostka bo są dwie [emoji3]Ja robiłam bo nan Hashimoto
Załączniki
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Mi poszło tsh w dół bardzo ale ft4 ok
Aneczka85_01
Oj jak nie krwiak to niskie tsh a do tego lekarz twierdzi ze zarodek jest za mały
Lepiej niskie tsh niz za wysokie jaki dokladnie masz wynik?Mi poszło tsh w dół bardzo ale ft4 ok
Witamy jestem dokładnie w takiej samej sytuacji. Tez mam dwóch synów i nawet termin podobny bo mi wychodzi na 10 marcaHej witam się i ja mogłabym do Was dołączyć? Termin mam na 9 marca to jest moje trzecie maleństwo, mam już dwóch synków
reklama
Aneczka85_01
Lepiej niskie tsh niz za wysokie jaki dokladnie masz wynik?
Troszkę poniżej normy ale kazała zrobić nadania za tydzień i wizyta 23.7
Podziel się: