Dokladnie...bylo o wiele prosciej niz teraz. Zrobilam test a po dwoch dniach juz bylam na usg a tam juz piekna dzidzia <3Zazdroszczę chcialabym tak sie pozniej dowiedziec tez i bym nie musiala tak sie stresowac zawsze to krocej
reklama
No u mnie też nie było, a dał od razu toksoplazmoze do zrobienia i progesteron.Ja tez pytalam ale stwierdził ze poki serce nie bedzie bic nie da mi żadnych lekow, i wyniki tez dopiero wtedy
Ja tez robilam bo mam niedoczynnoscZależy jaka jednostka bo są dwie [emoji3]Ja robiłam bo nan Hashimoto
No musiałam zwiększyć dawke leku no i jakoś za niecaly miesiąc konsultacja ale dziś ginekologa jeszcze spytam. Bo podskoczyło mi TSH ale ft4 ładne.Ja tez robilam bo mam niedoczynnosc![]()
Jednostka taka jak na zdjeciuZależy jaka jednostka bo są dwie [emoji3]Ja robiłam bo nan Hashimoto
Załączniki
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Mi poszło tsh w dół bardzo ale ft4 ok
Aneczka85_01
Oj jak nie krwiak to niskie tsh a do tego lekarz twierdzi ze zarodek jest za mały
Lepiej niskie tsh niz za wysokieMi poszło tsh w dół bardzo ale ft4 ok
Witamy jestem dokładnie w takiej samej sytuacji. Tez mam dwóch synów i nawet termin podobny bo mi wychodzi na 10 marcaHej witam się i jamogłabym do Was dołączyć? Termin mam na 9 marca
to jest moje trzecie maleństwo, mam już dwóch synków
![]()
reklama
Aneczka85_01
Lepiej niskie tsh niz za wysokiejaki dokladnie masz wynik?
Troszkę poniżej normy ale kazała zrobić nadania za tydzień i wizyta 23.7
Podziel się: