reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Jeej dziewczyny. Jak sie bardzo boicie SN to nie jest problemem zalatwic zaswiadczenie od psychiatry.. nie oszukujmy sie. Myslalam ze kazdy o tym wie. Znam wiele przypadkow ktore tak robily. Od psychiatry nie podwazaja bo sie boją.

Ja do niczego nie namawiam ale jak ktos sie bardzo boi sn to jest to do rozwiazania
A nie wystarczy pogadać z ginekologiem swoim??? Czemu kobiety zawsze pod górkę mają? Jak twój lekarz prowadzący widzi, że się boisz to on powinien zdecydować po rozmowie z pacjentka, dajmy jeszcze położna, a nie kobieta ma chodzić i szukać

reklama
Sew- a byłaś nacinana? Kurde ja tak się tego boję!
Mnie nacieli paskudnie przy młodej. Za wcześnie i jakimiś tepymi nożyczkami. Ale tak naprawdę przy tym całym boli porodowym to niewiele mnie to obeszło. Tyle że potem szwy za długo miałam i ostatni dzień przed zdjęciem to masakra była....

Hej dziewczyny.gratuluję udanych wizyt[emoji4]ja mam w poniedziałek[emoji4]
Mało się udzielam bo fatalnie sie czułam ale od kilku dni biorę leki na mdłości i wymioty i jest super.wczoraj i dziś jest wkoncu normalnie [emoji4]
Apetyt mi wrócił i mam wkoncu siły.niewiem czy to zasługa tych leków czy poprostu przyszedł ten czas ze objawy lżejsze[emoji1]
Jutro idę na wesele więc fajnie że lepiej się czuję.
Powiedzcie mi bylyscie na weselu w długiej sukience?ja zawsze chodziłam w krótkich a teraz mam granatowa długa i jakoś tak mi dziwnie.jak któraś z was była to jak odczucia?wygodnie wam było?milego dnia

Mnie nacieli paskudnie przy młodej. Za wcześnie i jakimiś tepymi nożyczkami. Ale tak naprawdę przy tym całym boli porodowym to niewiele mnie to obeszło. Tyle że potem szwy za długo miałam i ostatni dzień przed zdjęciem to masakra była....
miałam tak samo !! A później wszystko było ok? Chodzi mi o wygląd itp...

Boshe to tylko ja na + jestem??? Ooo jej, przestanę was czytać, a jem tyle co wcześniej... No nic, taki mój urok
Ja mam 1 kg na plusie
Jeej dziewczyny. Jak sie bardzo boicie SN to nie jest problemem zalatwic zaswiadczenie od psychiatry.. nie oszukujmy sie. Myslalam ze kazdy o tym wie. Znam wiele przypadkow ktore tak robily. Od psychiatry nie podwazaja bo sie boją.

Ja do niczego nie namawiam ale jak ktos sie bardzo boi sn to jest to do rozwiazania
Ja się boję bo jestem pierworódką ale przyzwyczajam sie do mysli o sn. Nie wpadłabym na to by tak kombinować

Sew- a byłaś nacinana? Kurde ja tak się tego boję!
Ja byłam podczas 1 porodu. Ale dostałam znieczulenie, już po jak mnie szyli też dostałam znieczulenie. Przy 2 porodzie nie cięli ale niestety pękłam, niby malutko ale jednak zawsze. Nie czułam tego, ani razu nie czułam jak przechodzili przez kanał a dzieciaki spore. Podobno jestem stworzona do rodzenia :)

Ja bede kombinować, bo jak odklei mi sie siatkówka będę zwyczajnie ślepa. :( Rany, jeszcze nie wzięłam skierowania do okulisty...

4 kg to jeszcze ujdzie, pewnie część to woda zatrzymana w organizmie.

Ja byłam podczas 1 porodu. Ale dostałam znieczulenie, już po jak mnie szyli też dostałam znieczulenie. Przy 2 porodzie nie cięli ale niestety pękłam, niby malutko ale jednak zawsze. Nie czułam tego, ani razu nie czułam jak przechodzili przez kanał a dzieciaki spore. Podobno jestem stworzona do rodzenia :)
No mi też tak mówili .... martwię się tylko że natna mnie już 3 raz... zszyja i jak to później będzie wyglądać i służyć :-D

reklama
Do góry