reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Też mam nadzieję na kolejny naturalny. Ja pi porodzie jeszcze tego samego dnia chodziłam (córka je o 18). A w salę że mnie 2 dziewczyny pi cc były i męczył się strasznie. Jak się nadluchalam ich jekow to mam uraz do cc.

reklama
Miałam mydełko bambino, ale ze zdziwieniem odkryłam, że mocno pasuje mi krem Nivea do pupy. Gęściejszy od bambino, dawałam cieńszą warstwę i nic się nie odparzało. Na odparzenia tormentiol.
Ja sypalam maka ziemniaczana, i wietrzenie, moge powiedzieć,ze syn raz mial tylko odparzenie i szybko sie zagoilo, w ostateczności sudocrem . Cialko smarowalam oliwka

Na odparzenia wietrzenie pupy i zmiana pampersów na wielorazowki i tyle
Hmmm, młoda była w szpitalu w tetrze i ja się wiecej nie skuszę. Odparzenie do wieczora jak ta lala bo posikiwała po troszku a ja nie wyłapałam. Jednorazówki często zmieniane okazały się najlepsze. Wiem, że teraz modne wielo i orzechy do prania, ale aż taka eko nie jestem.

Ja mam wpisane że makrosomia ale na wszelki wypadek chciałam iść do psychiatry że się boję. Jak mi powiedział że dziecko duże to chcialam się zabezpieczyć w razie czego ale nie trzeba bylo.
Psychiatra bywa ignorowany, bo sam strach to nie powód... Musiałabyś udowodnić zaburzenia lękowe z atakami paniki najlepiej...

Hmmm, młoda była w szpitalu w tetrze i ja się wiecej nie skuszę. Odparzenie do wieczora jak ta lala bo posikiwała po troszku a ja nie wyłapałam. Jednorazówki często zmieniane okazały się najlepsze. Wiem, że teraz modne wielo i orzechy do prania, ale aż taka eko nie jestem.
Nie tetra [emoji6] aż tak to nie... Otulacz albo pielucha z wkładem z bambusa albo weglanowym [emoji6]

reklama
Do góry