reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Na odparzenia wietrzenie pupy i zmiana pampersów na wielorazowki i tyle
Ja sypalam maka ziemniaczana, i wietrzenie, moge powiedzieć,ze syn raz mial tylko odparzenie i szybko sie zagoilo, w ostateczności sudocrem . Cialko smarowalam oliwkaMiałam mydełko bambino, ale ze zdziwieniem odkryłam, że mocno pasuje mi krem Nivea do pupy. Gęściejszy od bambino, dawałam cieńszą warstwę i nic się nie odparzało. Na odparzenia tormentiol.
mala-rybka
Aaa i jeszcze maść z nagietka była dobra na różne schorzenia skórne [emoji6] serio polecam
Moze twoj dzidziuś bedzie największy [emoji846] ile przybrałas?Boshe to tylko ja na + jestem??? Ooo jej, przestanę was czytać, a jem tyle co wcześniej... No nic, taki mój urok
Papillonek1980
Hmmm, młoda była w szpitalu w tetrze i ja się wiecej nie skuszę. Odparzenie do wieczora jak ta lala bo posikiwała po troszku a ja nie wyłapałam. Jednorazówki często zmieniane okazały się najlepsze. Wiem, że teraz modne wielo i orzechy do prania, ale aż taka eko nie jestem.Na odparzenia wietrzenie pupy i zmiana pampersów na wielorazowki i tyle
mala-rybka
Dużo [emoji12] nie będę się chwalić jak wy wszystkie na - jesteście [emoji23]Moze twoj dzidziuś bedzie największy [emoji846] ile przybrałas?
Mamafasolki
Psychiatra bywa ignorowany, bo sam strach to nie powód... Musiałabyś udowodnić zaburzenia lękowe z atakami paniki najlepiej...Ja mam wpisane że makrosomia ale na wszelki wypadek chciałam iść do psychiatry że się boję. Jak mi powiedział że dziecko duże to chcialam się zabezpieczyć w razie czego ale nie trzeba bylo.
mala-rybka
Nie tetra [emoji6] aż tak to nie... Otulacz albo pielucha z wkładem z bambusa albo weglanowym [emoji6]Hmmm, młoda była w szpitalu w tetrze i ja się wiecej nie skuszę. Odparzenie do wieczora jak ta lala bo posikiwała po troszku a ja nie wyłapałam. Jednorazówki często zmieniane okazały się najlepsze. Wiem, że teraz modne wielo i orzechy do prania, ale aż taka eko nie jestem.
reklama
Papillonek1980
Chwal chwal. Do tej pory zawsze ja na plus byłam. I jako mała rybka pewnie startujesz z innego pułapu, a to też ma znaczenieDużo [emoji12] nie będę się chwalić jak wy wszystkie na - jesteście [emoji23]
Podziel się: