reklama
Dlatego lepiej zawsze skontrolowac jeszcze gdzie indziej i odczekac nie ma co sie od razu denerwowaćO matko co za lekarz! Ale historia
A jeszcze jedna mam historie babka szukala malenstwa i szukala szukała mowi no przykro mi nic nie ma, a ja mowie,ze okresu nie mam, to ona jeszcze chwile popatrzyla i nagle znalazlo sie bijace serce, takich specjalistów w okolicy mamO matko co za lekarz! Ale historia
Tu mi lepiej wyszlo,ale dodam dwa dni do daty terminu i dwa do daty poczęcia, bo na pewno doszło do niego nie 21 tylko 24 wtedy pierwszy raz bylo bez zabezpieczenia. Powiem szczerze ,ze pierwszy raz tak mnie sie udało ,ze nawet wiem kiedy to było, bo zazwyczaj starałam sie trzy miesiące minimum
Załączniki
Nowalijka00
Aktywna w BB
@Adeline89 14.03 to najlepsza data urodzin
Twoja? [emoji846]@Adeline89 14.03 to najlepsza data urodzin
reklama
Ja wczoraj jadłam lody i byl kiwi,zawsze gp jadlam a wczoraj mi nie smakowal mialam wrazenie,ze jakis zepsuty czy coO Boże, nie zazdroszczę tych lekarzy, człowiek sie może strachu przez konowałów najeść!
A ja dziewczyny zaliczyłam dzis pierwszą ciążową zgagę, juz nie pamiętam jak dawno temu miałam zgagę?! Ogólnie smaki mi się pozmieniały, wszystko wydaje mi sie niedosolone, ostre jest nieostre, a słodkie za słodkie, ukochana zupę TomKha wylałam bo za slodka byla [emoji14]
Ale zniosę wszystko dla bąbla
Podziel się: