reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Juz wiem o co chodzi bo tez mam aplikacje flo i tam w opcjach mozna zaznaczyc albo tygodnie ukończone albo bieżący jak bym dala tydzien biezacy to tez by mi pokazywalo 6t5d a ukonczone pokazuje mi 5t5d

reklama
Według kalenarza flo wyjdzie mi tak, a ja z wiliczen jestem maks 4 tydzien, także nie ma co sie sugerować
Screenshot_20180710-101430.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180710-101430.jpg
    Screenshot_20180710-101430.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 351
Tu mi lepiej wyszlo,ale dodam dwa dni do daty terminu i dwa do daty poczęcia, bo na pewno doszło do niego nie 21 tylko 24 wtedy pierwszy raz bylo bez zabezpieczenia. Powiem szczerze ,ze pierwszy raz tak mnie sie udało ,ze nawet wiem kiedy to było, bo zazwyczaj starałam sie trzy miesiące minimum
Screenshot_20180710-102547.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180710-102547.jpg
    Screenshot_20180710-102547.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 403
reklama
O Boże, nie zazdroszczę tych lekarzy, człowiek sie może strachu przez konowałów najeść!
A ja dziewczyny zaliczyłam dzis pierwszą ciążową zgagę, juz nie pamiętam jak dawno temu miałam zgagę?! Ogólnie smaki mi się pozmieniały, wszystko wydaje mi sie niedosolone, ostre jest nieostre, a słodkie za słodkie, ukochana zupę TomKha wylałam bo za slodka byla [emoji14]
Ale zniosę wszystko dla bąbla :D
Ja wczoraj jadłam lody i byl kiwi,zawsze gp jadlam a wczoraj mi nie smakowal mialam wrazenie,ze jakis zepsuty czy co

Do góry