A ja mam problem z tym ze trzeba do nich jakies dłuższe bluzki a nigdy nie mamJa ogolnie w ciąży to tylko leginsy akceptuje [emoji6] na necie kupowałam po smiesznych cenach
reklama
Sliim tylko się cieszyć. Poza tym nick zobowiązuje [emoji4] może waga zepsuta?Witam wszystkich ostatnio zamiast tyg to chudne już co przytylam to zrzucilam w poniedziałek wazylam 71.1 a dziś już waze 69.4 czy któraś z Was tak ma lub miała w poprzedniej ciąży? Powiem że jem normalnie wszystko nie wymiotowalam ani razu i nawet wydaje mi się że jem więcej niż zwykle i brzuszek też mi rośnie a ja chudne
Kasia323
Fanka BB :)
Ja też wolę jeansy... do leginsow trzeba jakaś tunike...A ja mam problem z tym ze trzeba do nich jakies dłuższe bluzki a nigdy nie mam
No właśnie dlatego mowie chociaz niektórzy noszą leginsy jak spodnie [emoji32]Ja też wolę jeansy... do leginsow trzeba jakaś tunike...
Ja mam albo lubie sukienki i takie kolorowe ala getry do kostek, do kozakow w sam razA ja mam problem z tym ze trzeba do nich jakies dłuższe bluzki a nigdy nie mam
Waga prawie nowa zobaczę w przyszłym tyg na wizycie co mi ginekolog powieSliim tylko się cieszyć. Poza tym nick zobowiązuje [emoji4] może waga zepsuta?
Kasia323
To nic... sprzedam na olx albo zostawię na pamiątkę . Ale też zakupie leginsy... ze 2-3 paryTylko tych ciazowych długo nie ponosisz
Ja tak mialam w ktorejs chwili,ze waga z 58.7 poszła do 57.4 ,ale później wrocilo i jest 58 mimo,ze ostatnio duzo jem. Nie martw sie nie które kobiety chyba w ciąży wazne abys wyniki miala dobre.Witam wszystkich ostatnio zamiast tyg to chudne już co przytylam to zrzucilam w poniedziałek wazylam 71.1 a dziś już waze 69.4 czy któraś z Was tak ma lub miała w poprzedniej ciąży? Powiem że jem normalnie wszystko nie wymiotowalam ani razu i nawet wydaje mi się że jem więcej niż zwykle i brzuszek też mi rośnie a ja chudne
A brzuch tez mi zaczal odstawac
Moj gin wcześniej wazyl mnie waga taka lazienkowa jakby, a ostatnio ta lekarska i juz mialam wiecej, co waga to inaczej, ja waze sie na swojej od poczatku i zawsze kaze moim wchodzić i sprawdzam czy nie oszukuje jesli u nich waga jest podobna co mieli wczesniej jest ok [emoji23]Waga prawie nowa zobaczę w przyszłym tyg na wizycie co mi ginekolog powie
reklama
Kasia323
Słuchajcie zapytam się o coś... chciałam się umówić do ginekologa na NFZ u którego prowadzilam swoje poprzednie dwie ciążę, ale położna umowila mnie dopiero na 12 października !!! Jak to się ma do tych 7 dni w których ciężarna ma być przyjeta?? Czy to nie obowiązuje jeżeli chodzi o wizyte u ginekologa?
Podziel się: