Dzięki! Nawet nie wiedziałam że one tam są.Są ciążowe, ja mam jeansy i legginsy z poprzedniej ciąży.
LcWaikiki to turecki sklep który powoli pojawia sie w Pl. Ty masz blisko w Reducie ;-) ale czy tam ciążowy dzial jest to nie wiem, kiedys przelotem na Targówku byłam i mieli sporo rzeczy. A Kiabi tez masz blisko bo w Blue
reklama
Ale tanie nie sąJa polecam H&M maja bardzo fajne spodnie ciążowe
Znalazlam labo tansze o prawie dwa razy 150zl wyniki powinny mnie wyniesc,a tam gdzie wczesnjej liczylam nawet o 100 wiecej, jednak jest roznica ,tam wieksze miasto to drozej liczą.
Czyli jednak nie jedziesz do gina z NFZ po skierowanie? Ale co do cen w laboratoriach, to jest prawda, że rozstrzał jest niesamowity. Ja wczoraj od ginekologa dostałam zalecenie zrobienia jeszcze badań TSH i cytomegalię (nie ma tego w pakiecie ciążowym w luxmedzie). Sprawdziłam ceny na necie - w luxmedzie musiałabym za to zapłacić 170 zł, a w laboratorium przy szpitalu położniczym zapłacę 55 zł. W ogóle jak popatrzyłam też na inne badania to tam jest średnio 2-3 razy taniej niż w luxmedzie. Głupia beta kosztuje 16 zł, a w luxmedzie płaciłam koło 50-60 zł.
aga6
Fanka BB :)
No w hm drogie. Ja trafiłam w kiabi jeansy z wyprzedazy za 40 zł. Legginsy chyba po 30.Ale tanie nie są
No lux med ma straszne ceny -.- ja zrobiłam tą cytomegalie tam a pozniej sprawdzilam ile kosztuje gdzies indziej i sie załamałam -.-Czyli jednak nie jedziesz do gina z NFZ po skierowanie? Ale co do cen w laboratoriach, to jest prawda, że rozstrzał jest niesamowity. Ja wczoraj od ginekologa dostałam zalecenie zrobienia jeszcze badań TSH i cytomegalię (nie ma tego w pakiecie ciążowym w luxmedzie). Sprawdziłam ceny na necie - w luxmedzie musiałabym za to zapłacić 170 zł, a w laboratorium przy szpitalu położniczym zapłacę 55 zł. W ogóle jak popatrzyłam też na inne badania to tam jest średnio 2-3 razy taniej niż w luxmedzie. Głupia beta kosztuje 16 zł, a w luxmedzie płaciłam koło 50-60 zł.
No ja miałam zamiar dzisiaj zrobić, ale stwierdziłam, że sprawdzę jeszcze przy tym szpitalu i się okazało, że tam te badania kosztują po 21 zł zamiast po ponad 60. Tak więc w przyszłym tygodniu przed pracą tam podskoczę - jedyny minus, że trzeba jechać dwa razy - na badania i po wyniki. A luxmed mam pod pracą no i wyniki online. Gdyby przebitka była mniejsza zrobiłabym w luxmedzie, no ale bez przesady...No w hm drogie. Ja trafiłam w kiabi jeansy z wyprzedazy za 40 zł. Legginsy chyba po 30.
No lux med ma straszne ceny -.- ja zrobiłam tą cytomegalie tam a pozniej sprawdzilam ile kosztuje gdzies indziej i sie załamałam -.-
No ja za bete jedna płaciłam 40zl, to u was jeszcze taniej. Ja do gina chodze prywatnie ,a do tego paj.. na nfz nie pojade, bo on nigdy ciezarne nie kieruje na takie badania.Czyli jednak nie jedziesz do gina z NFZ po skierowanie? Ale co do cen w laboratoriach, to jest prawda, że rozstrzał jest niesamowity. Ja wczoraj od ginekologa dostałam zalecenie zrobienia jeszcze badań TSH i cytomegalię (nie ma tego w pakiecie ciążowym w luxmedzie). Sprawdziłam ceny na necie - w luxmedzie musiałabym za to zapłacić 170 zł, a w laboratorium przy szpitalu położniczym zapłacę 55 zł. W ogóle jak popatrzyłam też na inne badania to tam jest średnio 2-3 razy taniej niż w luxmedzie. Głupia beta kosztuje 16 zł, a w luxmedzie płaciłam koło 50-60 zł.
Mamafasolki
Dzisiaj podjadę dziękiJa polecam H&M maja bardzo fajne spodnie ciążowe
Kasia323
Ostatnio zakupiłam sobie w H&M i zapłaciłam 150 zł... Myślę że cena normalna. Ja bardzo lubię jeansy z Big Stara i tam cenowo 150-250 zł ale jakościowo bardzo dobre i służą na parę latAle tanie nie są
aga6
Ale przeciez on ma obowiazek dac skierowanieNo ja za bete jedna płaciłam 40zl, to u was jeszcze taniej. Ja do gina chodze prywatnie ,a do tego paj.. na nfz nie pojade, bo on nigdy ciezarne nie kieruje na takie badania.
reklama
Podziel się: