reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Są ciążowe, ja mam jeansy i legginsy z poprzedniej ciąży.
LcWaikiki to turecki sklep który powoli pojawia sie w Pl. Ty masz blisko w Reducie ;-) ale czy tam ciążowy dzial jest to nie wiem, kiedys przelotem na Targówku byłam i mieli sporo rzeczy. A Kiabi tez masz blisko bo w Blue ;)
Dzięki! Nawet nie wiedziałam że one tam są.

reklama
Znalazlam labo tansze o prawie dwa razy 150zl wyniki powinny mnie wyniesc,a tam gdzie wczesnjej liczylam nawet o 100 wiecej, jednak jest roznica ,tam wieksze miasto to drozej liczą.

Czyli jednak nie jedziesz do gina z NFZ po skierowanie? Ale co do cen w laboratoriach, to jest prawda, że rozstrzał jest niesamowity. Ja wczoraj od ginekologa dostałam zalecenie zrobienia jeszcze badań TSH i cytomegalię (nie ma tego w pakiecie ciążowym w luxmedzie). Sprawdziłam ceny na necie - w luxmedzie musiałabym za to zapłacić 170 zł, a w laboratorium przy szpitalu położniczym zapłacę 55 zł. W ogóle jak popatrzyłam też na inne badania to tam jest średnio 2-3 razy taniej niż w luxmedzie. Głupia beta kosztuje 16 zł, a w luxmedzie płaciłam koło 50-60 zł.

Ale tanie nie są
No w hm drogie. Ja trafiłam w kiabi jeansy z wyprzedazy za 40 zł. Legginsy chyba po 30.
Czyli jednak nie jedziesz do gina z NFZ po skierowanie? Ale co do cen w laboratoriach, to jest prawda, że rozstrzał jest niesamowity. Ja wczoraj od ginekologa dostałam zalecenie zrobienia jeszcze badań TSH i cytomegalię (nie ma tego w pakiecie ciążowym w luxmedzie). Sprawdziłam ceny na necie - w luxmedzie musiałabym za to zapłacić 170 zł, a w laboratorium przy szpitalu położniczym zapłacę 55 zł. W ogóle jak popatrzyłam też na inne badania to tam jest średnio 2-3 razy taniej niż w luxmedzie. Głupia beta kosztuje 16 zł, a w luxmedzie płaciłam koło 50-60 zł.
No lux med ma straszne ceny -.- ja zrobiłam tą cytomegalie tam a pozniej sprawdzilam ile kosztuje gdzies indziej i sie załamałam -.-

No w hm drogie. Ja trafiłam w kiabi jeansy z wyprzedazy za 40 zł. Legginsy chyba po 30.

No lux med ma straszne ceny -.- ja zrobiłam tą cytomegalie tam a pozniej sprawdzilam ile kosztuje gdzies indziej i sie załamałam -.-
No ja miałam zamiar dzisiaj zrobić, ale stwierdziłam, że sprawdzę jeszcze przy tym szpitalu i się okazało, że tam te badania kosztują po 21 zł zamiast po ponad 60. Tak więc w przyszłym tygodniu przed pracą tam podskoczę - jedyny minus, że trzeba jechać dwa razy - na badania i po wyniki. A luxmed mam pod pracą no i wyniki online. Gdyby przebitka była mniejsza zrobiłabym w luxmedzie, no ale bez przesady...

No ja za bete jedna płaciłam 40zl, to u was jeszcze taniej. Ja do gina chodze prywatnie ,a do tego paj.. na nfz nie pojade, bo on nigdy ciezarne nie kieruje na takie badania.

reklama
A tak poza tym to dzień dobry :laugh2:.
224.jpg

Załączniki

• 224.jpg
    224.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 171
Do góry