reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Straszne.. jak tacy ludzie zostają lekarzami powinni im robić testy psychologiczne..

Lekarz tragedia, a później jak w ciazy się nie stresować..
Wspolczuje lekarza.... też kiedyś trafiłam na takiego gbura na ip... Ale byłam w takim szoku że zapomniałam mu wygarnac. Że też takie buce pracują z ludźmi.... mojej siostrze kiedyś taki dupek powiedział że serce nie bije wc10 tyg -do pielęgniarki to mówił zupełnie jakby mojej siostry nie było.

Hej Dziewczyny, mam trochę gorszy czas ostatnio, jestem nega zmęczona i wieczorem mdłości, na szczęście bez wizyt w toalecie, ale męczą okrutnie...

@Sliim straszny ten lekarz... Bym chyba oszalała... I też więcej do niego nie poszła.

Powinnam iść w przyszłym tygodniu na wizytę, a nie mogę się umówić, dzisiaj to akurat czasu nie miałam w pracy żeby zadzwonić..

Pisałyście o jedzeniu i kawie. Mnie od kawy prawie od razu odrzuciło, zresztą w poprzedniej ciąży też rzuciłam kawę, stwierdziłam że ten raz się poświęcę. No teraz już drugi raz jest. Ale nie ciągnie mnie wcale. Nabiał uwielbiam i staram się codziennie zjeść chociaż jogurt. Słodycze natomiast mogą nie istnieć, i mojw ukochane chipsy też... Mam Pringles w domu i stoją z miesiąc bo nawet nie mam ochoty na nie patrzeć :p

Czy Wy też czujecie się tak wcale nie w ciąży? Trochę mnie to martwi...

Chyba mam dziś kryzys za dużo rano zrobiłam i teraz mam siłę tylko leżeć. Nawet z córka nie mam siły się bawić (dobrze że umie sama). Wykańcza mnie psychicznie ten brak siły i mega mdłości. Ja wiem że to moje wielkie spełnione marzenie i dla dziecka wszystko, ale takie długofalowe źle samopoczucie jest dolujace. Poplakalam się dziś z bezsilności gdy córka zapytała czy się z nią pobawie a ja powiedziałam że nie mam siły....

reklama
Do góry