reklama
judytka777
Fanka BB :)
Hej witamy i gratuluję.Ja też mam dwoch synkow.w jakim wieku sa twoi?Hej witam się i ja mogłabym do Was dołączyć? Termin mam na 9 marca to jest moje trzecie maleństwo, mam już dwóch synków
monia_l
Wrześniowe mamy'07
WitamyHej witam się i ja mogłabym do Was dołączyć? Termin mam na 9 marca to jest moje trzecie maleństwo, mam już dwóch synków
Dzień dobryMiałam. Iść dopiero na wizytę 27 lipca ale jakoś tak czytam o różnych nieprawidłowościach i dziś się umówiłam na 13.15. Trzymajcie kciuki. To będzie 5 tydzień 1 dzień ale mam nadzieję dowiedzie się czy zarodek dobrze umiejscowiony. Mam nadzieję że lekarz zrobi mi usg, boli mnie brzuch prawie cały czas więc się martwię.
Aneczka85_01
Dzień dobryMiałam. Iść dopiero na wizytę 27 lipca ale jakoś tak czytam o różnych nieprawidłowościach i dziś się umówiłam na 13.15. Trzymajcie kciuki. To będzie 5 tydzień 1 dzień ale mam nadzieję dowiedzie się czy zarodek dobrze umiejscowiony. Mam nadzieję że lekarz zrobi mi usg, boli mnie brzuch prawie cały czas więc się martwię.
Koniecznie daj znać a robiłaś bete ?
mala-rybka
Dzień dobry
Ja w zadnej ciąży bety nie robiłam, chyba za duży stres dla mnie, jeden test jak @ nie przyszła i fo gina mniej więcej w 6-7 tygodniu dzisiaj mam 6t4d i mam nadzieję serducho usłyszeć
Ja w zadnej ciąży bety nie robiłam, chyba za duży stres dla mnie, jeden test jak @ nie przyszła i fo gina mniej więcej w 6-7 tygodniu dzisiaj mam 6t4d i mam nadzieję serducho usłyszeć
mala-rybka
Chyba dlatego najlepiej czekać na ten 6sty tydzień i iść do ginekologa
Aneczka85_01
Nie robilam bety. W poprzednie ciąży też nie robiłam. Jakoś myślę że to badanie by mnie jeszcze bardziej niepokoilo a i tak ewentualnej ciąży pozamacicznej bądź braku dzidziusia nie wykluczy.
Ja przeszłam ciąże pozamaciczna wiec bete musiałam zrobić zeby uspokoić siebie . Przy becie 1000 widać pęcherzyk i tylko dlatego zrobiłam zeby pójść odrazu na usg i wykluczyć pozamaciczna . Mam jeden jajowod wiec muszę dbać o to zeby pozostał
reklama
Aneczka85_01
Dzień dobry
Dzisiaj masz wizytę ? Daj znać
Aplikacja tez mi pokazuje ze 6t4d
Podziel się: