reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Moja firma ma konto w zus ale to zalezy od przychodni czy juz przeszli na system elektroniczny. U nas w firmie ani 1/4 to elektroniczne. Chyba wszyscy czekają na ten koniec roku a potem będzie lament ze im to nie idzie :)

reklama
Dzień dobryMiałam. Iść dopiero na wizytę 27 lipca ale jakoś tak czytam o różnych nieprawidłowościach i dziś się umówiłam na 13.15. Trzymajcie kciuki. To będzie 5 tydzień 1 dzień ale mam nadzieję dowiedzie się czy zarodek dobrze umiejscowiony. Mam nadzieję że lekarz zrobi mi usg, boli mnie brzuch prawie cały czas więc się martwię.

Dzień dobryMiałam. Iść dopiero na wizytę 27 lipca ale jakoś tak czytam o różnych nieprawidłowościach i dziś się umówiłam na 13.15. Trzymajcie kciuki. To będzie 5 tydzień 1 dzień ale mam nadzieję dowiedzie się czy zarodek dobrze umiejscowiony. Mam nadzieję że lekarz zrobi mi usg, boli mnie brzuch prawie cały czas więc się martwię.

Koniecznie daj znać a robiłaś bete ?

Dzień dobry
Ja w zadnej ciąży bety nie robiłam, chyba za duży stres dla mnie, jeden test jak @ nie przyszła i fo gina mniej więcej w 6-7 tygodniu dzisiaj mam 6t4d i mam nadzieję serducho usłyszeć

Nie robilam bety. W poprzednie ciąży też nie robiłam. Jakoś myślę że to badanie by mnie jeszcze bardziej niepokoilo a i tak ewentualnej ciąży pozamacicznej bądź braku dzidziusia nie wykluczy.

Nie robilam bety. W poprzednie ciąży też nie robiłam. Jakoś myślę że to badanie by mnie jeszcze bardziej niepokoilo a i tak ewentualnej ciąży pozamacicznej bądź braku dzidziusia nie wykluczy.

Ja przeszłam ciąże pozamaciczna wiec bete musiałam zrobić zeby uspokoić siebie . Przy becie 1000 widać pęcherzyk i tylko dlatego zrobiłam zeby pójść odrazu na usg i wykluczyć pozamaciczna . Mam jeden jajowod wiec muszę dbać o to zeby pozostał

reklama
Do góry