reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja przeszłam ciąże pozamaciczna wiec bete musiałam zrobić zeby uspokoić siebie . Przy becie 1000 widać pęcherzyk i tylko dlatego zrobiłam zeby pójść odrazu na usg i wykluczyć pozamaciczna . Mam jeden jajowod wiec muszę dbać o to zeby pozostał

I bardzo dobrze, że dbasz
Ja bym chyba psychicznie czekania na betę nie wytrzymała

reklama
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Ja dziś idę do gina na 18.35, wyniku drugiej bety jeszcze nie ma. Powiem Wam, że mam jakieś złe przeczucia

Dzień dobry,

No ja dziś na 16 40 też lekarza. Według owu 6t5d więc liczymy z mężem na pikanie serduszka. Trzeba wstać i czas jakos sobie zapełnić do popołudnia.

Dopiero wstalam,ale nadrukowalyscie. Ja w ostatniej ciazy byłam u gina bo nie dostałam miesiączki ,a on powiedział,ze mam owulacje i dalej mam sie starac ,a okresu dalej nie było, pojechałam za dwa tygodnie a tam serce bilo [emoji23]

Widzialyscie ciekawostkę, wiec mysle,ze jak na nasze polskie sprzety kolo 30 dnia powinno cos widać[emoji23] za dwa tygodnie jak pojde mam nadzieję,ze cos już bedzie.
Screenshot_20180710-091827.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180710-091827.jpg
    Screenshot_20180710-091827.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 210
reklama
Do góry