reklama
aga6
Fanka BB :)
Ja to moglabym jak kroliczek ostatnio -.- ale boje sie bo te plamienia byly ale niby mamy zielone swiatlo. Pare razy nie wytrzymalam i sama sie na meza rzucilam az w szoku byl bo to on zazwyczaj inicjuje takie sytuacje xPA ja jej nie mam w ogóle i co zrobić? Mąż nie będzie wiecznie wyrozumiały
kwasek
Mój to już do mnie ostatnio z taką poważną miną " co teraz abstynencja przez całą ciążę" nie no skąd, jeszcze co najmniej 6 tyg po ale nie że się boje tylko moje libido wynosi -100.A ja jej nie mam w ogóle i co zrobić? Mąż nie będzie wiecznie wyrozumiały
Super wiesci, masz zdjęcie? Pochwalisz się?Dziewczynki właśnie wyszłam z gabinetu dziecko jest ruchliwe ma 3,5 cm a kolejną wizytę to już badania prenatalne trzeciego Września to może się dowiemy czy chłopak czy dziewczyna
Kasia323
A wiadomo.... lepiej dmuchać na zimneSkoro nic do tej pory sie nie pojawilo to juz pojawic sie nie powinno ;-)
aga6
Ja mam jedna z pierwszych termin bo 24.02 a dwoch lekarzy powiedzialo ze na tym etapie to 50/50 i ze moze cos tam widzą alr nie powuedzą -.-kaylla- też już płeć znasz? Mamy podobny termin porodu... Już lekarz stwierdził płeć?
aga6
Super ;-) rosnijcie dalej zdrowo!:*Dziewczynki właśnie wyszłam z gabinetu dziecko jest ruchliwe ma 3,5 cm a kolejną wizytę to już badania prenatalne trzeciego Września to może się dowiemy czy chłopak czy dziewczyna
aga6
No trzeba przerwy co 1,5/2h robic zeby wyjac z fotelika. No i karmienie xD tez co ok 2h na tym etapieA
Z tego co wiem to niemowlaki i tak mogą tylko do godziny jechać w foteliku!
Kasia323
A masz zdjęcie z usg?Ja mam jedna z pierwszych termin bo 24.02 a dwoch lekarzy powiedzialo ze na tym etapie to 50/50 i ze moze cos tam widzą alr nie powuedzą -.-
reklama
aga6
Krocza? niee.A masz zdjęcie z usg?
Podziel się: